Hej no, nuda ma priviedla zas napísať pár zmysluplných riadkov....
Už v prvok riadku som ju spomenula, ona tu bude asi vážne navždy -.- NUDA.
Inak, silno pozdravujem všetkých tých, ktorý veľmi tvrdo nadávali na krásne slnečné počasíčko, ktoré sme mali do prvého prázdninového týždňa, halelujah, už je preč a vážne pochybujem že ešte príde. Človek sa 10 mesiacov v škole teší na 2 mesiace opaľovania a hlavne NIČNEROBENIA a odrazu taká super facka od pána počasia. Tak, aspoň ja som si to ničnerobenie predstavovala výrazne inak a nie tak ako to, čo už dva týždne doma predvádzam. Už od rána prší..ZAS! (samozrejme, aspoň zeleniny a ovocia bude veľa, ako by moja babka povedala ;! ) a ak nemám v byť v pláne celé dni naliata v alkohole, čo vážne nemám ani sa nedá poriadne kam ísť. Kúpaliská, vodné nádrže atď samozrejme tiež určite hýria radosťou z letnej sezóny. Človek nech ide na dva mesiace niekam na do AFRIKY keď chce teplo!!
Dnešná predpoveď 16 – 20 °C, hej no vážne super...hlavne, že 1. Mája som sa opaľovala. Neviem či sa to iba mne zdá, alebo je vážne ešte aj počasie úplne naopak. Božeeeeeee vždy dúfam že sa ráno zobudím a všetko to bude „ONLY BAD DREAM“.
A ako sa tak každé ráno budím, pozriem sa do zrkadla a poviem : „ Nie nie, žiadny zlý sen. Len už dvojtýždňová nočná mora ktorá ma ďalej pokračovať.“
Prečo ľudia ako ja, ktorí majú tak preveľmi radi slnko musia byť takto sklamaní ešte aj v LETE. Ako keby nestačilo že v zime bolo -20.
„vždyť víš štěstí je krásná věc
stěstí je tá krásná a přepychová věc“ asi toľko k mojim pocitom
Sorry za gramatické chyby, zlý slovosled a neviem čo všetko . To je len taká skúška. Možno si to niekto tam hore prečíta a zajtra bude KRÁSNYCH 35°! Hoho :3

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  25. 5. 2014 16:49
no taak... je to len pocasie zivot poskyta ovela viac poteseni
 fotka
tikalok  25. 5. 2014 16:51
krásnych 56 by mohlo byť
Napíš svoj komentár