Hovorí sa,že každý sen má svoj skrytý význam...niekto tvrdí že sen odráža nejaké skryté túžby,niekto že je to predpoveď budúcnosti alebo spomienka z minulosti a niekto že je je to len zhluk rôznych myšlienok.
Každopádne,patrím k ľuďom ktorí si(bohužial alebo našťastie?)svoje sny pamätajú a dnes sa mi sníval taký celkom zaujímavý tak som sa ho rozhodla napísať kým si ho ešte pamätám .


Všetko sa to začalo tým,že som sa prechádzala po starom moste a po Dunaji sa plavili z jedného brehu na druhý veľké lode.Snažila som sa zistiť čo sa to deje a dozvedela som sa, že majú cez Dunaj preplávať v ten ďeň pozostatky z Lochneskej príšery a ešte z nejakých takých tvorov,ktoré odnáša prúd.
Zostavovali sa čaty zložené zo 4 ľudí ktorí dostali čln a mali pozostatky hľadať.Tak som sa prihlásila tiež ...
Keď sa začalo to hľadanie na Dunaji, bolo okolo strašne veľa člnov,postupne plávali ďalej a ďalej.Zotmelo sa a neviem prečo zrazu som bola v člne sama.
Videla som ako padá hviezda(no tak neprajte si nieč ).Hvieda ale dopadla do vody.Prekvapujúco bola úplne maličká asi ako dlaň.Tak som ju vylovila.Bola úplne krehučká a rozpadávala sa v rukách.Ako taký strieborný jemný pliešok .
Vybehla som na breh a utekala za tou ženskou čo to celé organizovala(ani neviem prečo).Povedala som jej o tej hviezde a ona úplne spanikárila.Behala okolo a kričala že je to zlé znamenie a že musíme rýchle dostať všetkých z vody.
Obvolala všetky člny a tie sa postupne vracali na stanovište.Všetky člny sa vrátili,okrem jedného.
Ten priplával ako posledný asi po dvoch hodinách.Bola v ňom len jedna žena.Strašne plakala.Vybehla na breh a kričala že sa ostatní utopili a nevie čo má robiť.Niečo ich začalo strašnou silou ťahať ku dnu.
Išli sme ich hľadať a aj sme ich našli.Boli obmotaní riasami a pritlačení úplne ku dnu.


A potom ma otec zobudil keď kosil trávnik.Ale dosť psycho sen nie?To bol ešte jeden z tých normálnejších ale výnimočne som si ho tak do detailov pamätala.
Nie nepozerám veľa filmov náhodou včera som pozerala len Priatelov

 Úvaha
Komentuj
 fotka
romanka5  1. 1. 2008 21:57
Waaaw ...niekto moze aspon pokojne spat ked inym ludom chrapu susedia ako keby pri uchu
 fotka
kafo182  25. 6. 2010 10:27
ja si zvyčajne sny nepamätám... ale ked si pamätám tak je to zvyčajne tiež takéto psycho (Napr. snivalo sa mi že bežím v tme popri koľajnici, bežim, bežim a bežim asi tak 5 minut a zrazu ... BUM narazim hlavou do značky a vypadne mi blomba zo zuba a začnem ju v tej tme hľadať .... potom sa zobudim a skontrolujem si všetky zuby
Napíš svoj komentár