Vo štvrtok doobeda sme sa vybrali pre malú Ešli ( » www.birdz.sk/webka/mirage_a/...
).
Do rúk mi podali miniatúrne šteniatko, ktoré som si z pred dvoch týždňov pamätala ako oveľa väčšie. Dnes má skoro 10 týždňov a stále je rovnako maličká ako keby mala len štyri.
Ešli má vývojovú vadu, aj napriek tomu že by mala mať už okolo 30cm, nerastie a už ani nebude. A nie, nie je to čivava...je to francúzsky buldoček
Na porovnanie- Ešli s tenisovou loptičkou


Jej príchod Kalis ani neregistrovala...možno si myslela že to ani nie je pes

Ešli za ňou všade behá a Kalis na ňu prekapivo reaguje veľmi dobre. Inokedy psov neznáša, vždy sa chce biť akonáhle pes prejaví záujem o jej zadok ... Vyzerá to že budú kamošky

Ešli sa neskutočne tešila z toho že konečne vidí aj niečo iné ako mreže klietky. Hneď ako som ju položila na trávu sa v nej začala šťastne válať a zarývať si do nej papuľku. Prvý krát som ju videla vrtieť chvostíkom a bežať .


Oznámenie rodičom o tom, že som ju dotiahla domov aj napriek tomu že mi to zakázali prebehlo neskutočne dobre . Čakala som krik no obidvom sa Ešli zapáčila. Kto by aj odolal tým jej veľkým očiskám a tváričke pripomínajúcej mimozemšťana(názor každého kto ju videl ).


Večer, keď som ju už uložila spať si unavene lažkala do svojej postielky (z krabice od topánok ) a po najnáročnejšom dni vo svojom živote do pár sekúnd zaspala.

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
iguana  11. 9. 2009 11:07
pekný havo
 fotka
she  7. 10. 2009 23:23
som fanusikom tohto nadherneho maleho stvorenia, vazne nemozem uverit ake to je zlatucke
Napíš svoj komentár