Moja malá sesternica.Je to malý diabol. V prvej triede dostala na začiatku roku poznámku : smiala sa na hodine, ďalšia prišla asi po polroku. A jej rodičia? So smiechom to oznámili ostatným. Aké majú vlastne dieťa. No čo už, asi to bola divná učiteľka, dať hned v prvom ročníku poznamku.
My vnuci a vnučky sme sa mali dobre. Boli sme asi tak rovnako starí. Ale ona sa narodil, keď už väčšina z nás sa nehrávala s bábikami. Každý ju rozmaznával. Kikuška to , Kikuška hento...blablabla. Každé prázdniny som sa o ňu starala. Každý sa hral, ale ja som pri nej zaspávala. Presťahovali sa z mesta do dediny a tam milým rodičom je jedno, kde je ich 7 ročné dieťa do neviem koľkej. Keď prednedávnom prišla na návštevu k babke, mala strieborne tričko a náušnice, že by cez ne prepchal ruku môj 25 ročný bratranec. No proste malé cigánča.( žiadna rasistická narážka !!! ). Ale presne tak vyzerala.
Pred týždňom sme ju zaviezli domov, čo bola u nás na prázdninách. Hrali sme sa na učiteľky, na superstar ...Už som šalela. Mala som na to nervy. Nevedela som sa tak pretvarovať ako ona. Nevedela som tak hrať ako ona. Chcela som aby šla domov. Zúfalo. Potom mi kamarát povedal, že sa nesmiem na to tak pozerať. Že za to aká je, že za to vlastne nemôže. Uvedomila som si, že je to malé chúďa . Opovrhnuté rodičmi, čo si ju spravili. Vlastná matka jej až na 7krat povedala koľko ma rokov. A to stala hneď vedľa nej. Ani sa jej nečudujem, že nechcela ísť domov.
Je mi ľúto, že som ju tu u nás nechcela. Je mi ľúto, že mi liezla na nervy. Je mi jej ľúto, že ma oboch rodičov policajtov. Musí to prežiť. A asi si to ani neuvedomuje. V to dúfam.
Keď si ja spravím deti, tak sa o ne budem starať presne opačne ako to vidím teraz na ostatných, len si to musím napísať.KIka...

 Napínavý príbeh
Komentuj
 fotka
gothicpoethic  4. 8. 2008 17:39
no, ono to tak niekedy býva a je to smutné, preto by sa mali tí ľudia, ktorí to zaregistrujú, starať o to, aby to to dieťa čo najmenej vnímalo
 fotka
lola8  4. 8. 2008 18:54
njn..lebo sa im nechce.. asi.. ved keby chceli tak si najdu cas na vychovanie toho dietata..
Napíš svoj komentár