... vtipná hláška mojej mamky. HA! Už to s ňou nedokážem vydržať. Je to ako o život. Najskôr to boli hlášky ako, " si sa moja milá zmenila, ešte pred maturitou" , neskôr " prečo chodíš von s takými feťákmi " No lebo sa mi chce. A oni nie sú feťáci. Do riti. Ale ako jej to vysvetliť? Keď ona má pravdu. A nik iný ani mať nemôže?
Zdalo sa mi, že som jej dosť liezla na nervy, ináč aj ja by som si, už som 2 mesiace doma. Ale tak ako mi to dávala na javo. No jej sa to asi ani nezdalo, ale ja som to cítila. Všetky tie reči. Ach matka Zem.-..-.-.-. Ináč už brigáduje a stále musí niečo mať. Stále ma za niečo napomína a tak.
Mám toľko rokov, čo mám a ona ako zmyslov zbavená nechcela aby osm chodila von. Mala smolu. Byť celé prázdniny len doma, len preto, lebo som nechcela ísť do mesta alebo som nechcela sedieť pred telkou? HA! Minulý rok som mala o rok menej a to ma kľudne púšťala. Tak k kom je chyba, vo mne či v nej? priznávam, JA som sa zmenila, ale ona si to ani len neprizná. A to pred 2 rokmi hovorila, že keď bude ako babka, tak ju máme zastreliť. Ale ani to jej nemôžem pripomenúť, lebo by sa urazila. Nikdy nebola urážlivá. Je podráždená a ja si to odskáčem, lebo sestra je preč a ten kto ju podpichuje a ona ako cichá myška niš nepovie je tato. Tak na kom si to vybúri? Na mne! A potom, že ako je najmladším dobre. Že sú to maznáčikovia. HA!
Áno spravila som hluposti, keď mi povedala, že nasyp mi sem hladkú múku a ja som ju nasypala do hrubej, keď som dala dole obliečky, čo išla len opraviť, ale nech si prizná, že sa aj ona mení, nech len tak nesedí a nenadáva. MNE! Nech si nájde niekoho iného.
Ja asi nechcem mať deti, ak mám byť na ne taká ako moja mam, keď začína isť do toho svojho prechodného obdobia. Alebo si na lístok napíšem nebuď ako tvoja mamka, a po rokoch si to prečítam.
Tak teraz len dúfam, že ju to dnes prejde a bude zas normálna. Aspoň trošku by mohla sa ukľudniť. Veď je nedeľa.
Hlavne, že žijem. Nech si už hovorí čo chce. Odídem jej a ostane sama s tatkom.
V podstate mi je jej celkom ľúto. Nemôže za to, hýbe to s ňou. Len keby si to priznala. Vštko by bolo jednoduchšie. Ach mamka moja...

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
qirqi  3. 8. 2008 13:46
s rodičmi je to tažké každý to pozná.. ale to je asi len také obdobie a ona sa znova spamatá a bude to tak relatívne fájn

ona má vlastnú pravdu.. proste ako v diele od Turgeneva Otcovia a deti..



Idea: Raz som sa pohádal s nebohou mamičkou. Kričala, nechcela ma počúvať... Nakoniec som jej povedal, reku, my patríme k dvom rozličným generáciám. Ukrutne sa urazila a ja som si pomyslel: darmo je. Je to trpká pilulka, ale treba ju prehltnúť. A teraz prišiel rad na nás a naši nástupcovia nám môžu povedať: Vy nie ste z našej generácie, prehltnite pilulku...





želám aby sa to zlepšilo..
 fotka
-veronka-  3. 8. 2008 14:13
Moja mama nedavno bola v obchode a povedala nejaku vetu..navonok uplne nevinnu, ale ona potom vyzerala, ako keby videla ducha..S aboslutnou hrozou v hlase povedala: Preboha, to som povedala akoby som bola moja matka.



A ja sa uz dnes hrozim dna, ked budem toto iste vraviet ja..
 fotka
kemuro  3. 8. 2008 14:47
aj moja mama má momentálne happy dni..le teraz jej už skončili,tak je to znesiteľnejšie :d



a moje deti budú mať takého daddyho,že až..hned po narodení im porozprávam všetko o sexe,tkaže pomt im len budem pripomínať,čo som im hovoril,ekd boli malé,budem im púšťať na dobrú noc hudbu,ktorá práve bude aktuálna,budem ich učiť jazyky,každý mesiac spravím jednu fotku,lebo do dvanástich tých fotiek bude akurát,a nikdy ich nebudem nútiť ,aby niekam išli,ale nešli.budú mať slobodu :d
Napíš svoj komentár