Môj zajko mal opäť sračku

pred prázdninami prišla sestra zo školy a doniesla si z intráku škrečka, bol u nás chvíľu, lebo cestoval ďalej do Popradu. Hneď ako prišiel škrečok, nášmu zajkovi sa zapálilo oko. Tak sme mu to potierali mastičkou. samu to vyliečil . potom začal chudnúť, vôbec nepriberal, aj keď sme mu dávali mrkvu a tak. a ani žrádlo pre hlodavce nechce žrať.

včera som prišla domov a bol taký špinavý, že no strach a hrôza. dostal chudáčik môj maličký sračku ach ako ho to muselo bolieť tak osm si ho dala do vaničky a umyla ho. mama umyla klietku. všetko bolo ok. Dnes sme prišli domov a mal zas ňufák špinavý. tak som opäť zistila, že ju mal zas.mamina ho šla umyť a ja som umývala klietku.

Vždy, keď sa ráno vstane, tak začne vyskakovať. chce mrkvu. taký je naučený. ale tento týždeň ju vôbec nechcel

teraz je vyziabnutý, vôbec nechce jesť. je špinavý a mama povedala, že je už starý, že asi o chvíľu umrie. ale nie ja nechcem.je to môj zajo. môj Saťo. aký bol krásny keď vyskakoval, ako bol vtedy rád ako trhal tatovi tričko, lebo sedel na jeho mieste.

Je síce pravda, že už ho máme 7 rok, ale ja nechcem aby umrel. Ja nie som na to pripravená. Keby aspoň bola sestra doma.bože, chudák, ako musí trpieť. asi ma porazí....

 Blog
Komentuj
 fotka
luc.ka  14. 8. 2008 17:54
prepáč, ale pri prvej vete som sa strašne rozosmiala ja viem, že to nie je vtipné, ale nemôžem si pomôcť...
 fotka
zyxush  14. 8. 2008 17:55
žeby veterinar? nechapem ako mozete takto dlho cakat ked vidite co sa deje..ja som so svojim zajkom isla akurat dnes a som rada ze som tak spravila...
 fotka
bobomir  10. 9. 2008 20:01
no ja som sa tiež na prvej vete strašne výbuchom zarehotal

je to také milé, že môj zajko...mal opäť sračku

zajke sú náchylné na choroby,,

my chováme mnoho zajacov niekedy až 50 nových ročne teda králikov
Napíš svoj komentár