Latinský názov je, ževraj, Musca. Skratka Mus
Prečo neznášame muchy? Lebo sedia na hovne a tie zlé baktéria a vírusy sa nalepia a potom si s kľudom američana sadnú na nás, poprípade na jedl Čo je v tomto prípade lepšie? Neviem.
Keď sa taká mucha zatúla do mojej izby, s tým, že chudák, nevie kam sa dostala, zamotá sa medzi žalúzie a myslí si, že keď vidí, cez tie svoje OBROVSKÉ oči vonok, že sa dostane cez okno von. No svojím malým mozgom ( ako som to už prekonzultovala s K......) nevie prísť na to, že tam je sklo, že sa nedostane von. Iba ak by sme ju nejak vyhnali von. Čo ja robím, lebo chudák, nevie sa zorientovať.

Chytím žalúziu, vyhrniem ju hore a čakám kým slečna vylezie. Snažím sa jej pomôcť, ale asi nechce, keď sa stále trepe. Ale, asi sa obzrie a uvidí, že už nie je v zajatí žalúzií. Vyletí a poletuje po izbe. Ako splašený kôň. Sadnúť si nesadne, veď načo? "som na slobode, nie?" Keď si aj nahodou sadne, svojími veľkými očami vidí ako sa na ňu rútim capačkou. A zas nič. Nahnevám sa a otvorím balkón. Tak si chod, keď sa ti tu u mňa nepáči!

Práve okolo mňa jedna lietala, ale už odletela. A fakt netuším kam. Nech, tak jej treba...Tie muchy sú v podstate chudery, nevedia kde je sever. za nič nemôžu. Nepovedia si, " á, hovno, sadnem si a pôjdem na chlebíčky" čo jej vonia, tak k tomu si sadne.

aké sú hlúpe TIE muchy

 Blog
Komentuj
 fotka
kemuro  7. 8. 2008 17:09
mucha-mus-hnus:d
 fotka
ygor  7. 8. 2008 17:32
Zarazila ma jedna vec:



Hovori sa: S kludom Anglicana



inak sa da
 fotka
lola8  7. 8. 2008 17:46
jáj... každý tu už píše svoje neprijemnosti s hmyzom..(nechcem sa chváliť ale ako prvý to bol môj blog

ale hmyz je fakt hnusný.. a neviem na čo nám tu je
 fotka
neway  7. 8. 2008 17:59
fuj ja viac neznášam osy. dnes mi jedna vletela do potravinovej skrine, tak som ju tam rýchlo zavrela myslím že nasledujúce tri dni skriňu pre istotu neotvorím
 fotka
pawlo  7. 8. 2008 20:04
Ja mám hmyz naopak rád
Napíš svoj komentár