Ja som nejaka depkova v poslednom case.....A neviem sa toho zzbavit a akoze ja neznasam vlastny plac este viac ako cudzi,ale nemozem si pomoct.
A cely tento stav sposobil clovek,ktory mi kedysi slubil,ze mi nikdy neublizi.Zjavne zabudol...
Bola som s nim 6 mesiacov.A urobil ma stastnou,nikdy som nebola stastnejsia.Dokonca to doslo az do stadia ze sme spolu byvali!!!
A on ma potom necha z jedneho dna na druhy.Bez varovania,Bez udania dovodu.
Vcera sme sa rozpravali a konecne som z neho dostala dovod,ze reco to urobil.Nejdem to tu cele vysvetlovat,lebo by to nikto nedocital do konca .Ale v podstate ide o to ze sme sa 2 tyzdne pred rozchodom pohadali a on NEMA RAD hadky!!!Akoze nechapem..
A najhorsie je,ze mi stale chyba a chcem ho spat.Aj po tom vsetkom co mi urobil...
Este som sa aj musela prestahovat naspat k mame a fakt sa mi to nepaci.Je tazke odvyknut si od slobody...

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
milli666  8. 11. 2007 09:38
hm - no to máš dosť zlé- ale on by si mal uvedomiť- že bez hádok v dnešnom svete nemôže existovať- to bude vždy utekať, ked sa poháda????????
 fotka
soon  8. 11. 2007 19:34
Podla mna to je len vyhovorka, ze kvoli hadke takto zutekat...tak na takeho somara sa mozes nanajvys vyj.bat, ked ti nepovie normalny dovod.ale ten pocit, ze ti chyba a nie si s nim, poznam...strasneee
 fotka
laoshi  14. 1. 2008 17:52
Ja si mysli, nieze myslim, viem, ze ludia budu mat problemy stale. Iba naivky si myslia, ze ich vztah bude po cely cas bez jedineho mracika, mozno bol dovod iny. Hm...mozno by si mal uvedomit, ze problemy boli, su a budu, ze tu ide o to uvedomit si, ze sme v tom spolu, ideme sa s tym popasovat, mali by sme sa snazit vysvetlit si veci slusne a bez kriku, ak nam ide skutocne o spolocne dobro. Skoda, ze to tak dopadlo
Napíš svoj komentár