Človek by povedal že mi už načisto hrabká ale čo už ja sa nehádam .
"dnb" - tieto 3 magické písmena ma sprévádzaju od mojho mládi !

Ani sám sice neviem prečo o tom vobec píšem? možžno očakávam "PODOBNE POSTIHNUTÝCH ĽUDÍ" o uznanie a pridaní sa komentom . alebo krutú krityku na moj pravopis(disgrafik alebo bezduché nadávanie .

Ale je to proste tak ako vravím najprv to bolo uplne náhodne stretnutie s týmto štýlom ako som už spomenul v prvom blogu"dnb na predpis" . no už teraz je to vážne! pítate sa prečo ? Pretože v poslednej dobe do toho vrážam dosť penazí a stále mi nestačí myslým tým nakupovanie platní samozrejme tých naj čo mojenu gustu ladia. som sice dj tak by na to nebolo nič zvlášne ale je , pretože moje nutkanie večinov zastavý iba prazdny limit na konte čiže je to dosť zlé nič tým pádom neušetrým ! Dá sa povedať že to je moj druch drogy ktoréj sa človek nevie zbaviť a stále ju potrebuje a viac a viac čo na začiatku začínalo pri 5 platniach teraz pokračuje 16 a viac za mesiac. A ešte tie nervy okolo toho majú ich na sklade? Prídu my do najblisieho hrania? Stále vypisovanie adminovy stránky vypitovanie sa kedy to už bude kedy si to budem moc pustiť a vychutnať a potom pobaviť ľudí na párty novými kúskami . niekedy rozmýšľam prečo som si vybral jeden z tých dosť drahých koníčkov na ktorých nezarobíš ! No odpoved príde na dalšej párty ked sa bavý celý klub na to ako ja nadeľujem dávky dnb-su. Ten pocit je nad všetko vtedy si uvdomým jedno stálo to za to ked sú ľudia spokojný a chodia za mnou aj s malými gestami potľapkanie po pleci aby dali na javo že sa im ľubilo moje hranie. vtedy človek pochopí že to nerobí pre prachy ale pre ten pocit !

Takže tak je to u mňa. a som dosť rád že to tak je!
A ešte že ťa ma"m"


» www.facebook.com/pages/SoundS-Sp...

 Blog
Komentuj
 fotka
mixelle  19. 4. 2010 19:06
si čistý psychopat! a čo kedy ti dojdu? a vieš že sa do toho magicu aj celkom teším? po troch vodečkách (čo mi kupiš) si aj zadensím
 fotka
mifec  19. 4. 2010 19:08
@mixelle . aj 4 ti kúpim ... nedojdu nikdy
 fotka
antifunebracka  25. 11. 2018 01:36
Ale si pribral nejako!
Napíš svoj komentár