Nejeden človek by povedal, že osvietenie je dobré a príjemné no nie raz býva smutné a zlé.(-smutné a zlé asi ako twilight..-
Keď človek zistí, že má na niečo vlohy je to fajn , dá sa to rozvíjať a pracovať na tom a je stále čo vylepšovať ,no ak o sebe zistí, že je magor kvoli svojím vlasnostiam a chybám ,je to nanič!! (-Napríklad ,ked Mirko zistil že žiarli aj na mojho smradlavého psa-)
Dajú sa síce potlačiť na minimum ,no neni to nič moc, pretože donekonečna sa to aj tak vydržať nedá. (-potom vždy spraví nejaku veselu scenu-)
A keď to potom šicko vyletí von,je lepšie utekať čo najďalej, pretože tá zlosť ,smútok a panika tvoria výbušnu zmes. (-jediný ,kto by mal utekať som tu ja!-)


Nedá sa s tým nič robiť vlasntosti boli sú a aj budú vopred dané, to nik nezmení. (-Ved počkaj ako ich zmením-)
Človek by nemal potláčať samého seba,ale sú výnimky ktoré potvrdzujú pravidlo . Sú to ale sakramentsky silne povahy. Ja to mám napríklad celkom ľahké, som flegmatik (-haha-), introvert a ešte dokonalý hľadač dobra v zlom (-to je ale svetá pravda). Ja proste nevydím zlé výsledky , odvodím si skrátka len pozitívum a prínos, ktorý mi dodá odvahu postaviť sa tomu čelom a smelo ísť vpred .
Ale mám aj ja svoje slabšie chvíľky a tie niekedy bývcaju dosť zlé . Najprv som ako ničim neriadená strela naplnená hnevom(-väčšinou uplne bezdovodným,miereným zásadne na mňa - ) ..Ale aj tej strele raz dojde palivo a uvedomí si, že nemá cieľ a všetko to vydané napetie bolo iba na škodu a chce to vrátiť späť no už to neni také ľahke pretože (-pretože už som sa nasrala a nedvíham telefon-) raz prejazdeny benzin už nikto nechytí naspäť do bandasky a opätovne nevyužije (-aká nádherné prirovnanie,všimli ste si?-). No zanechá to svoje následky ktoré ublížia !! -ale nepoučia ani za boha -

 Blog
Komentuj
 fotka
mixelle  20. 2. 2010 20:40
Hmmm to s tým prejazdeným benzínom..to bolo hlboké

inak pekná myšlienka.. s danosťami vlastností som sa vo svojej ubolenej hlavičke tiež neraz hrajkala
 fotka
mifec  20. 2. 2010 20:47
ach ja jeden podpapučnik malý
 fotka
corvuscorax  25. 3. 2010 13:04
Napíš svoj komentár