Vsetko to zacalo ako u kazdeho, proste clovek sa tomu nevyhne aj keby sa ako snažil. Proste to nejde! Každy jeden clovek na svete si zamiluje alebo aspon obľúbi bud nejaky hudobny žaner, skupinu, spevaka, hudobnika. Aj mne sa to stalo !
Jedneho slnecneho letneho dna, bolo to cez prazdniny som sa akosi nahodov dostal k cd nosiču s vtedy premňa zvasnym a zaujimavym názvom " Drum N Bass". Tak som nevahal ani chvylu dekze som bol dieta a deti su zvedave vsetci to pozname a zazily sme to. Schmatol som tu tajuplnu vec ktorej teraz vdacim za vsetko ! Schmatol a utekal domou ako o život este obuty zadýchaný spotený som to šupoval do mojej vtedy uplne novej modernej naslapanej veže podotykam s výkonom 2x300 Watt. A pustil na plno kedže som nemal doma nikoho a stlacil som tlačitko play, zrazu podyvuhodny dovtedy nepoznany zhluk basov a bycich ktory postupne naberal co do hlasitosty tak do instrumentov. Mne to zacalo vsetko akosi zapadat do jedneho celku do ktoreho mi zacalo dyvne buchat srdce a moje usta zacalo tahat do usmevu.
Vtedy bol ten okamich kedy som spoznal uz spominaný "dnb". To cd počúvam do teraz nieže by som nemal ine ale pretože je pre mna ako nieco nad, nieco ako ja nviem proste nad všetkým. Predsa ono mi ukázalo tú spravnu cestu za lepšiím a bohatším životom, a životným štýlom.
Asi sa pítate prečo je v nadpise spomenute na predpis. Ja vam to poviem. Čim som bol starši tým začaly problémy s mojov hyperaktyvitou a nizkym tlakom. To bolo obdobie kedy som akosi spoznaval aj tie ostatné hudobné žánre, a nepočuval často dnb. Ako sa to prejavovalo? Caste odpadavanie alebo prezmenu návyly energie. Nie na tento podnet som sa vratil ku dnb. Ale zase to bola iba náhoda ked som mal nastavené suflé na mp3-jke a začalo mi byt mdlo na odpadnutie a vtej chvyly sa mi prepla pesnicka a začala mi hrat najoblubenejsia pesnička s toho spomynanáho nosiča, a mne bolo lepsie a lepsie až ma na koniec mdloby prestaly čo dovtedy nikdy, vždy skončily odpadnutim a precitnutim sa na zemi. Takze som bol cely stoho nejaky vyhepeny, ked sa to takto zopakovalo este par krat tak som zacal obmedzovat hudobne zanre v mojej mp3-jke az postupne mi tam ostal iba dnb.
Od tej doby sa toho uz vela zmenylo, kedze som začal fajči a moje cievy sa zužily a moju hyperaktyvytu ničím robotou tak to je celkom v pohode, ale ostal som verny dnb a venujem sa mu aj ako Dj a porducent. Takze ak budete niekedy vydiet na plagáte meno "SoundS Speech" tak to som ja. Pridte sa pozriet! Nejdem sa chválit že som vynikajúci ale zatial kto počul neoľutoval a ostal verný.


p.s. som disgrafyk takze hybi su a aj budú !

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
hunter2  17. 9. 2009 21:28
uff, kebyže nebolo tej tvojej poslednej vety, už by som ťa zdrbal, že píšeš horšie ako maďar.. ale zaujímavý príbeh, celkom dobré. taže dnb ako liek? skús spraviť nejakú štúdiu, možno spôsobíš prelom v medicíne
 fotka
lenqua  17. 11. 2009 14:27
ahoj...aj podla mna je dnb naj super zaner zo vsetkych ale samozrejme nechcem ohovarat tie ostatne zanre chcem sa ta spytat ze kde asi tak chodis hravat?
Napíš svoj komentár