Pár dní som musela ostať doma a ležať v posteli, ale potom to už bolo dobré. Preto som hneď napísala svojej kamarátke, aby prišla. Veľmi sa potešila a pozvala ma na zmrzlinu.

Išli sme do mojej obľúbenej cukrárne. Vzali sme si zmrzlinu do kornútkov a šli sme sa prejsť po meste. Bolo horúco a hoci sme mali na sebe len šortky a tenké tričká, mali sme pocit, že sa hneď uvaríme.
„Mali by sme zájsť na kupko.“ navrhla.
„To je fajn nápad.“ súhlasila som. V tom mi skrslo v hlave ešte niečo lešpie: „Čo keby si dnes u mňa prespala. Mohli by sme sa u nás na dvore opalovať a pustili by sme na seba rozstrekovače.“
„Jasné.“ potešila sa.

Prišli sme teda ku nám a nahodili sme plavky. Lahli sme sí na trávu a pustili rozstrekovače. Bolo to super osviežujúcu.
Po chvíli vyskočila a začala tancovať v „daždi“. Ja som chcela tiež, ale keď som vyskočila, zamotala sa mi hlava a klesla som na zem.
„Si okej?“
„Ano, len som zabudla, že by som nemala prudko vstávať.“
„Ah, dávaj si pozor prosím.“
Podišla ku mne a objala ma. Položila som si hlavu na jej rameno.
„Som rada, že sme kamarátky.“ šepkala mi.
Tiež som bola rada. S nikým som si tak nerozumela ako s ňou.



Deň ubehol ako voda, slnko sa už s nami lúčilo a my sme sa dívali na telku u mňa v izbe. Toto bolo prvý krát, čo u mňa prespávala. Vlastne predtým u mňa ešte nikto neprespal.
Rozprávali sme sa dlho do noci. Ležali sme na mojej posteli obe, lebo moja posteľ je dosť veľká aj pre troch ľudí. My sme však boli tesne pri sebe a hovorili sme si veci, ktoré sme ani jedna zatial nikomu neprezradili.
„S mojim bývalím som mala sex.“ prizanla som sa. „Už na štvrtom rande.“
„Ja som už mala sex aspoň s troma chalanmi. Ale s dievčaťom je to lešpie.“
„Mala si sex s babou?“ prekvapilo ma to. Vedela som, že je na dievčatá, ale nemyslela som, že už skúšala aj takéto veci.
„Ano, a nie raz. Je to uplne ine ako s chalanom. Teda, jasne že s dievčaťom sa nedá celkom hovoriť o sexe, skôr len o ručnej či ústnej práci. Ale dievča dokáže uspokojiť lepšie ako chlapec.“
Zaujalo ma to. Bola som zvedavá a tak som sa nezdržala otázok.
„A čo bozky? Je to lepšie s chalanom či babou?“
„S babou.“
„To ste aj normálne spolu chodili?“
„Jasné. Najdlhšie som chodila s jedným dievčaťom 4 mesiace.“
„A čo sa stalo?“
„Povedal, že ona sa radšej vráti k chlapcom.“
„Ah, to mi je ľúto.“
„Nevadí. Už na tom nezáleží.“

Trochu som sa zamyslela. Premohla ma túžba po poznaní. Aké to asi môže byť? Je to celkom iné? Nechcela som o tom len počúvať, chcela som to zažiť. Nikdy predtým mi také niečo nenapadlo.
Pozrela som na ňu. Hľadela na strop. Bola síce tma, ale naše oči už boli zvyknuté a preto som videla obrysi jej tváre. Naklonila som sa k nej a pobozkala som ju na pery.
„Ou....“ prekvapila sa.
„Prepáč. Ale tak som to chcela skúsiť.“
Sadla si a len mlčala. Ja som sa hambila. Asi to bola hlúposť. V tom sa však otočila ku mne a vášnivo ma pobozkala. Bol to najlepší bozk za celý môj doterajší život.
„Wow teda...“ nemala som slov.
„Aké to bolo?“
„Úžasné.“
„Ak chceš, môže ich byť aj viac.“
Trochu ma zaskočilo to všetko a nevedela som, ako sa rozhodnúť. Ona ma však pevne stisla a strčila mi jazyk medzi pery. Opätovala som jej to.
Naše bozky nemali konca. Ležali sme v objatí, bozkávali sme sa. Nechápala som to, ale neskutočne ma to vzrušovalo. V tej chvíli by som ani neolutovala, kebyže sa stane niečo viac.
Nestalo sa. Zaspali sme v objatí a ráno som chcela zabudnúť. Dokonca som pomýšlala, že bude lešpie ak sa nejaký čas nestretneme. Ale nemala som odvahu jej to povedať. A tak sme spolu strávili ďalší pekný deň a večer sme sa rozlúčili.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár