Just imagine!

Bola som to ja, ktorá navrhla toto stretnutie. Niekde vonku, na verejnosti. Nechcela som s tým vyjsť na svetlo sveta, ale nemala som už chuť sa skrývať.
Ona, samozrejme, súhlasila. Aj keď sme sa videli len párkrát, aj keď sme sa poznali hlavne cez sms-ky, aj tak som k nej niečo cítila.
Stretli sme sa teda v kaviarni, len pár ulíc od nášho bloku. Ako inak, zvítali sme sa, dali sme si džús a vypovedali sme si všetko, čo nám ležalo na srdci. Všetko, čo sa stalo za posledný mesiac, čo sme sa nevideli.
Keď sme začali hovoriť o intímnostiach – celkom šepky, aby to nik nepočul, nevydržala som to a prudko som sa nahla cez stôl, aby som ju pobozkala. Ona ostala v nemom úžase. Bozkávali sme sa už, to ano, ale ešte nikdy nie pre takým obecenstvom. Nikto si to však nevšimol alebo ich to nezaujímalo. A tak som ju pobozkala ešte vášnivejšie. Vtedy už spozornel jeden čašník, čo stál vedľa a niekoľko postarších zákazníkov.
Usmiala som sa. Mala som akúsi potrebu získať si pozornosť ľudí.
Ona ma chytila za ruku a pošepkala mi:
„Neblázni! Všetci na nás čumia.“
„Viem. Ja viem.“ obzrela som sa, „Nech si len čumia. Niet sa za čo hambiť.“
Netvárila sa nadšene, tak sme zaplatili a vypadli sme odtial. Šli sme po ulici a držali sa za ruky. Pri jednej lavičke sme zastali a ona si sadla.
„Čo je?“ spýtala som sa.
„Hmm... Čo si pomyslia ľudia? Nechcem, aby si naše mená bralo do huby celé mesto!“
Bála sa. Reakcií ľudí, ich rečí... Aj ja som sa spočiatku bála, ale prekonala som to.
„Poď.“ vyzvala som ju.
„Kam?“
„K nám. Tam nás nikto neuvidí.“
„Dobre.“
U nás nebol skoro nikdy nikto doma. Ona bola u nás len raz. Na našom prvom rande. Odvtedy nie.

Došli sme teda k nám. „Ten bordel si nevšímaj...“ riekla som do vzduchu. Skorej som si ho chcela nevšímať ja. Ona šla hneď do mojej izby a ja za ňou.
„Chceš nejaký drink?“ zdvorilo som sa spýtala.
„Čo máte?“
„Nuž... Víno, pivo, džús...“ Trochu som sa hambila za našu chudobnú ponuku.
„Víno bude fajn.“
Dali sme si po poháriku. Teplé počasie a pohár vína nás dosť rozvášnil. Šla som odniesť poháre do kuchyne, no moja drahá prišla za mnou a kým som ich umývala, objala ma zozadu.
Pritisla mi svoje pery na krk a postupne nimi prešla až na ramená a ruky.
„Láska počkaj.“ bránila som sa, ona však neprestávala. Pritisla ma k sebe a jazyk mi strčila do úst. Neskutočne ma to vzrušilo a bozk som jej opätovala.
Skočila som jej obkročmo do náručia – nakoľko ja som z nás tá lahšia a menšia, a nadzvukovou rýchlosťou sme sa presunuli do izby na postel.
Šaty z nás samé spadli a my sme len v spodnom pradle ostali ležať – ona na mne.
Bozkávala mi krk, prsia i brucho... Postupovala stále nižšie. Ja som si vychutnávala jej pery a chcela som viac.
Už sme spolu pár krát strávili nežné chvíle plné vzrušenia, ale po tak dlhom odlúčení je to o to krajšie, o to lepšie.
Nikdy som necítila také vzrušenie, takú tužbu ako teraz. Každý jej dotyk mi motal hlavu, vzdychom som sa preto neubránila.
Pritisla sa ku mne bližšie, hrýzla mi uško a pritom robila tie úžasné pohyby panvou. Cítila som, že už to dlhšie nevydržím. Opakovala som jej pohyby, moje ruky zablúdili na jej krásne tvarovaný zadok a moje ústa sa spojili s jej.
Jej ruka sa odrazu ocitla v mojom lone a krúživými pohybmi ma pomaly privádzala k nebesiam.
Náš dych bol stále prudší a prudší, pohyb jej ruky sa zrýchloval až kým som nepocítila ten slastný pocit, tú explóziu, vďaka ktorej som sa cítila ako v raji.
Chvíľu sme len tak ležali vedľa seba a snažili sa upokojiť. V jej očiach som videla nespútanú túžbu a vedela som, čo mám spraviť.

Spodné prádlo už nebolo potrebné. Celkom nahé sme ležali jedna vedľa druhej a ja som sa ju snažila uspokojiť minimalne tak úžasne ako ona mňa. Skĺzla som nižšie, chytila som jej stehná a jazykom som spoznávala jej obrysy. Bola veľmi vzrušená. Sama som ešte pociťovala túžbu, keď som jazykom prechádzala po jej tele.
Vrátila som na späť, do jej lona a bozkami som ju napokon priviedla k vrcholu.

Takto rozpálené sme sa však potrebovali schladiť. „Idem do sprchy.“ povedala a ja som jej podala uterák. Kým bola v kúpelni, premýšlala som. Premýšlala som či bude ona niekedy schopná priznať náš vzťah, ukázať sa na verejnosti so všetkou našou nehou.
Nebola som si istá či to zvládneme, ale v jednom ano. Je nám spolu nádherne.
Aby som sa zbavila týchto myšlienok, vošla som za ňou do kúpeľne.
„Héj.“ zvolala.
Vošla som k nej a pritlačila som ju ku stene. Voda na nás padala a my sme na seba hľadeli. Vtedy som pochopila, že s nikým mi nebude lepšie ako s ňou.

Za chabý opis erotiky sa ospravedlňujem, mám aj lepšie prepracované veci, ale nechcela som sa vyjadrovať moc detailne, aby to náhodou nepôsobilo moc perverzne a aby mi to admin nezrušil. Koniec koncov nie je to len o tom.

 Blog
Komentuj
 fotka
stenatko  24. 6. 2012 19:16
Och, och, och, och.



Och!



áno, páčilo sa mi to



A áno, dostala som chuť na dievča.
 fotka
miaja  24. 6. 2012 19:25
@stenatko tak díki
 fotka
domcirock  24. 6. 2012 21:48
to je tvoja skúsenosť?
 fotka
miaja  24. 6. 2012 22:47
@domcirock bohužial nie
Napíš svoj komentár