vzťahy...

Teoria torty>
zakladom tejto teorie je a bude to, ze piect tortu musia dvaja. sam nic nenapeciete a ked sa o to pokusite, musite potom po sebe upratat.
Ked si vhodneho spolukuchara najdete, je potrebne aby ste ho na spolocne pecenie vhodne prehovorili. toto je od kazdeho kuchara a spolukuchara rozne preto to nechavam na vas.
potom nastava samotne pecenie torty. torta sa sklada z viacerych vrstiev: korpus (pociatocny vztah), plnka (povadzme detailnejsie spoznavanie) a slahacka na vrch (nemecky to je ficken. kto nevie nemecky ma smolu). niektori kuchari sa nahlia a chcu rovno pripravit slahacku, lenze kym by spravili korpus slahacka by splasla a torta sa napodari.
najlepsie je zacat korpusom, ktory by mal byt pevny, nemal by sa trhat ani drolit, ale mal by byt vzdusny a vlacny, aby sa nikto pri jeho konzumovani nezadrhol.
nasleduje plnka, ta sa pripravuje pomerne kratko. dolezite je aby bola plnka podla chuti oboch kucharov, nesmie mat moc silnu chut, pretoze to by sa nemuselo pacit vasmu spolukucharovi a nemalo by jej byt moc vela, lebo by sa kazdy tej tory rychlo prejedol.
a posledna je slahacka. pripravuje sa velmi lahko a kto ju ste nerobil tomu ani nepoviem ako na to, pretoze na to urcite pride sam. a samozrejme slahacky nikdy nieje dost. len podotknem, ze na slahacku pouzivame zdobiace vrecko, ktore ale neprederavime. to je velmi dolezite.
tak ak dodrzite vsetky podmienky mozete o chvilu mat velmi peknu a chutnu tortu.


Teoria studne>
Tato teoria pochadza od mojho priatela, ktory tvrdi, ze je vzdy dobre mat na pusti jednu "nevysichajucu studnu", ku ktorej sa mozete vzdy vratit a napit sa ked ste smadny, ale vzdy mozete chodit po okoli a hladat vodu aj inde, ale nesmiete sa vzdialit na tolko aby ste vasu nevysichajucu studnu nestratili. (pochadza zo senca... to mozno vstko vysvetluje).
ak sa rozhodnete ist vodu hladat inde, je potrebne mat vhodnu vybavu. v prvom rade musite mat pomocku na vyhladavenie potencionalnych nalezisk. niektrory vyuzivaju rozne zariadenia ako je mobil, alebo internet, niektory takzvane pokladaju sondy a chvilu kontroluju uzemie, iny kontroluju okolne uzemie a snazia sa z neho dostat co najviac informacii a niektory veria svojmu 6 zmyslu.
dalej potrebujete vhodny krompac. zlym krompacom toho moc nenakopete a vodu asi ani nenajdete.
dalsia velmi dolezita vec je prostredie. musite si byt isty , ze nalezisko nepatri niekomu inemu, alebo chodit po vodu potajme.
dalej je potrebne vediet kopat tym spravnym sposobom. ine nalezisko iny sposob. kazdopadne povacsinou plati, ze by ste mali ostat sam sebou. alebo na to mozete ist fintou "budeme kamarati."
velmi dolezite je vediet kedy kopat. predsa len sa raz za 28 dni stava, ze sa studne na tyzden zanesu..... vtedy je vhodne nekopat a len chodit nalezisko pozriet ako sa ma. sam osobne poznam jedneho kopaca, ktory uz 3 krat kopal v nevhodnu dobu.
ak ste narazili na vodu tak gratulujem. ak vam ale studna vyschla, stale tu predsa mate vasu nevysychajucu studnu.
a nakoniec podotykam, ze studni mozete mat aj viac, len by o sebe nemali vediet

 Úvaha
Komentuj
 fotka
mato63  20. 4. 2008 21:27
krasne.
 fotka
sasha01  20. 4. 2008 21:35
Dobre metafory... zasmiala som sa...
 fotka
antropofobia  20. 4. 2008 21:36
Odteraz by sa mal každý chlap vopred priznat či je cukrár alebo hladač studní...
 fotka
bezruka100nozka  20. 4. 2008 21:37
ejj to vidno ze len 2 dievcata tam maju.. take blbosti vymyslat
 fotka
leniny7  20. 4. 2008 22:20
och bože
 fotka
takzvany  21. 4. 2008 07:20
viac "teorie" ako "praxe."

pekne povedané
 fotka
nene  23. 4. 2008 22:31
pekne, len pockajte, ked baby zacnu tieto teorie praktizovat na vas, hlavne tu druhu, ci sa vam to tiez tak bude pacit potom
 fotka
cicinbruk  28. 4. 2008 18:37
cely ja
 fotka
black_soul  1. 5. 2008 16:21
jeeeeej to je dobreee on sa mi smejeeee . ...za to ze dobkaaam.....

aaale inak fajne metafory ze jooo pekne pekne lesbicka
10 
 fotka
tequila  3. 10. 2021 21:16
kamo toto si napisal jak pan
Napíš svoj komentár