Uff ! ked som si tak čítal jedno z dnesvzniknutých fór tak som prišiel na jednu vec - zabudol som zahrnúť medzi moje záľuby skauting. A ak si myslíte že skauting na slovensku funguje tak ako ho vysvetľujú tie ******** americké filmy tak to ste na omyle !! Deti čo predávajú sušienky po domoch absurdita...

Skauting je hlavne organizáciaktorá spája mladých ľudí (teda hlavne), ktorý nechcú presedieť celý život na zadku doma pred telkou ale majú chuť občas vyraziť von do prírody, pokecať, ale hlavne ZABAVIŤ SA!! Ja viem toto všetko sa dá aj inak ako prostredníctvom skautingu ale čím viac ľudí tým viac zábavy!! Na skauting sa môžu prihlásiť deti od 6 rokov a podľa veku sú potom všetci členovia zboru rozdelení do menších družín a oddielov.

A teraz k mojim začiatkom v skatingu. Som členom 49. zboru Geronimo v Prešove.Na skauting chodím už 3 rok a neľutujem. Ok stretká v klubke niesu ono ale ked vyrazí celá partia na výlet cez výkend až potom sa začne haluz. A vyvrcholením skautského roka je samozrejme tábor ktorý trvá minimálne 10 dní. Spí sa v stanoch, každý tábor má svoju tému, každý deň mnoho aktivít ale hlavne atmosféra skautského tábora je vec na ktorú nezabudnete!!!


Vdaka za váš čas ...

 Blog
Komentuj
 fotka
zajkousko  21. 11. 2011 19:52
jujky, hned by som to bral .......filip
 fotka
pretozenemozem  9. 12. 2011 21:08
Netušila som, že aj tu sa niečo také organizuje!
 fotka
antifunebracka  13. 8. 2017 16:56
Ste ako Strážci abo Rýchle Šípy!
Napíš svoj komentár