18. 05. 2012

Starká sa so mnou začala baviť po štyroch či piatich dňoch, čo bola taká sfučaná, že mi neodpovedala ani na „dobré ráno“. Dôvod jej sfučania sa je nasledovný:
Poprosila som ich (aj so starkým), aby Lexovi nedávali jedlo zo stola, lebo potom žobre, a to naozaj nechcem. Ona mi na to povedala, že ona mu nikdy zo stola nič nedala. Nikdy nikdy. Reku ok, tak to má byť.
Pár dní neskôr som vošla do kuchyne a čo som nevidela? Starkú, ako hádže zo stola chlieb na zem pre psa. Zobrala som teda Lexa a vravím jej mojom super super gréčtinou: „Ja vidím, čo robíš, a ty vieš, že to čo robíš, nie je dobré. Neskôr mi povieš ,ja nikdy psovi jedlo zo stola, nikdy.‘ “
A tým som si to posrala.
Vošla som do nášho byt, a hneď som ju počula kričať „AAAkiiiiiii!!!!“, chudák Akis práve jedol, nasratý sa postavil a šiel do kuchyne, kde si to všetko zlízol za mňa. Že som drzá, že čo si o sebe myslím, že môžem byť rada že tu som, že ju nerešpektujem, bla bla bla. No neviem, kto tu koho nerešpektuje, keď ona úplne odignorovala to, o čo som ju požiadala, a pri tom to bola totálna maličkosť.

Akisa mi je vlastne dosť ľúto v tomto, lebo on je chudák v strede našich nezhôd. Ak im ja chcem niečo povedať, musí to pretlmočiť, a rovnako je to aj opačne. A vždy je on ten, na koho sa kričí.

Pre spomínaný incident sme sa prvý krát seriózne pohádali. Tak, že som zobrala notebook, psa, a sama som sa zobrala pešo po pláži niekam, kde chytím wi-fi a pozriem ceny leteniek domov. V tej chvíli som naozaj túžila ísť domov a nechať ich tu, nech sa požerú ako besné psy.
Vrátila som sa o štyri hodiny, ešte hodinu sme sa nebavili, potom sme sa obaja rozrevali a bol pokoj


Starký mi včera oznámil, že som zlé decko, lebo mu nerobím ani kakao, ani kávu. Dopč, neni digitálny a ja nie som jeho slúžka. Tento prístup ma neuveriteľne vytáča!!
Včera sa starká rozčertila na Akisa, že prečo on berie smeti, keď ja som žena a nie on a je to moja povinnosť. Sral ich pes, nech si žijú v dobe kamennej aj naďalej, muž nech ide na lov a žena nech udržiava oheň. Howgh.


Btw, dnes mi zobrali Kostasa. Späť k ovečkám. Buď stará nemá rada jeho, alebo mňa. Alebo oboje. Videla, že som sa oňho začala starať, že sa konečne kus pozbieral, tak ho vzala doprdele. Piča. Seriózne vyhlasujem, že ju nenávidím. Nemá v hlave rozumu, ani čo by sa vošlo do kalíška na vajíčko.

Okrem toho stále hľadáme robotu. Aj ja aj Akis. Nie je to žiadna sláva, je chladno a sezóna sa len rozbieha, reštaurácie a bary sú poloprázdne a tak nikde netreba pomoc. Dúfam, že sa to do dvoch týždňov zlepší. Ak nie, musím ísť domov.
Ono nie že by som nechcela ísť domov... Hneď by som si dala takú vaňu, aaa!! A pivo za euro a nie za štyri!

A btw, všade, kde sa spýtate na robotu, vás poprosia o telefón a povedia, že zajtra zavolajú. Jasné, že nikdy nik nezavolal. Dnes mal Akis bohovskú smolu, včera sa dozvedel o jednej robote na lodi v mestečku asi 10km od nás. Dnes tam šiel, šéf tam nebol, tak si vypýtal telefónne číslo naňho... poobede mi zavolal, a chlapík mu oznámil, že včera večer akurát našiel jedného chlapca. Irónia osudu.

Ja mám ísť zajtra na skúšku na nočnú do jedného baru. Že „pomoc za barom“. Neviem robiť miešané nápoje okrem vodky s pomarančovým džúsom a toho bieleho rumu s coca colou čo teraz neviem, ako sa volá. Neva, nejak bolo, nejak bude. Aaa, spomenula som si, že sa to volá Cuba Libre a ešte viem Gin Tonic. A Tequilla Sunrise. Teoreticky aj Sex on the Beach, ale nikdy som ho nerobila. Ale učím sa rýchlo a ja im ešte všetkým ukážem!!

 Blog
Komentuj
 fotka
dahlia18  21. 5. 2012 20:29
Držím Ti palce
Napíš svoj komentár