Potrebujem vstať, nalíčiť sa, pekne sa obliecť a ísť. Ísť von s partiou, spoznať pár nových ľudí, skúsiť niekoho zbaliť, zaflirtovať si, zvádzať...
Potrebujem si dokázať, že som žena. A že o mňa ešte niekto na tejto planéte má záujem. Mám neskutočnú chuť urobiť nejakú blbosť, bez rozmýšľania sa vykusnúť s krásnym chalanom, zažiť vášeň na jednu noc a potom plakať, keď ráno nezavolá...
A na druhej strane musím zostať doma a byť dobrá dcérenka dobrých rodičov, lebo sa bojím. Bojím sa, čo by povedali, kebyže zrazu vyrazím kamsi do ulíc a vrátim sa zajtra doobeda, s kocovinou alebo tehotná.

Jednoducho povedané, som príliš dobre vychovaná a príliš ustráchaná.

Kamarát vraví: "Potrebuješ sex. Nutne. Napíš niektorému kamarátovi a rozdaj si to s ním." Odpoviem, že nie je komu písať. A potom, že nemám chuť na sex. O "poctivosť" chcem prísť s niekým, koho budem mať rada a komu budem veriť, nie s niekým, komu som v jedno nudné nedeľné popoludnie napísala že "Poď, rozdáme si to."

Bojím sa zmeniť povesť najslušnejšieho dievčaťa v meste, nedostupnej slečny, ktorá nikomu nedá... Bojím sa posilniť svoju hriešnu stránku, tú, ktorá prekvapuje kamarátov svojou zvrátenosťou a predstavivosťou.
Bojím sa, že sa unudím k smrti. Bojím sa, že už naveky ostanem sama len preto, že neviem čo chcem.

Túžiť po vášnivom sexe na jeden krát a krásnom, harmonickom vzťahu dokonca života keď máte pätnásť, je ťažké. Držte mi palce, aby som sa z toho nezbláznila.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár