Je zvlastne, ako sa clovek dokaze naviazat na nieco, co nevidel, nepocul, necitil. Sama seba niekedy prekvapujem tym, ako ludom doverujem, no naposledy to bol fakt zazitok.

Uz ani presne neviem, ako je to dlho, co ta poznam. Viem len, ze si prisiel do mojho zivota tak necakane, ze by som v zivote nebola povedala ze sa to stane. Ake to bolo prekvapenie, ked mi Zuzka pisala sms o tom, ze mam braceka a ze sa mam poponahlat k netu, aby som ho mohla spoznat a co cert nechcel, bol si to prave ty. Pamatam si nas rozhovor, akoby bol ubehol pred hodinou. Nie, nepamatam si o com sme si pisali, ani presne znenie nasho rozhovoru, nedokazem ho odcitovat. Viem vsak celkom presne, ze sme si boli od prvej chvile, od prveho pismenka neskutocne blizki. Nepochybovali sme jeden o druhom a uz vobec sme proti sebe nijakym sposobom nebojovali. Od prvej chvile sme boli ako jeden. Az teraz mi vsak z toho naskakuju skutocne zimomriavky. Az teraz citim, kolko to pre mna znamenalo.

Este dnes sa smejem na tych RPGckach, ktore sme spolu odohrali, aj na chvilach, ked sme na MSNku bojovali proti nasej nadchadzajucej sestre. Coraz viac si sa mi dostaval pod kozu a ja som sa tomu akosi nedokazala ubranit. Nedokazala a mozno ani nechcela. Ale pred cim som sa to vlastne neskryvala? Co je to, co ma tak krasne hreje pri srdci, ked ta tu najdem? Preco vztdy ked svietis prihlaseny na MSN, celym mojim vnutrom preleti sto meteoritov, ktore ho zahreju na desattisice stupnov celziovych? Netusim, kto vlastne si. Mam len dve fotky a predsa mam pocit, ze tvoju tvar poznam dokonale. Nepocula som tvoj hlas, necitila som tvoje objatie, nevidela tvoj usmev a predsa verim, ze existujes.

Ano, uz som si niekolkokrat vypocula, ze mas vlastny zivot, priatelov, rodinu, ktora sa tak krasne rozrasta, skolu, pracu, auto a predsa mi o nej nechces hovorit viac. Tvrdis, ze pre teba znamenam viac, ako ktokolvek iny v nasom internetovom okoli a predsa ma nechces preniest aj do toho realneho zivota. Ja viem, som len niekto, len nejake to meno v zozname, len nejaky ten kontakt v messengeri, a predsa sa spravas a pises, ze som niekto viac. Ty velmi dobre vies, ze nepotrebujem od teba lasku, aku citia dvaja milenci. Ty velmi dobre vies, ze si pre mna jednym z najblizsich priatelov a prave preto chcem patrit ako priatel do tvojho zivota, no ty ma tam nechces pustit.

Aj tymto mi pripominas Robca. Ty a niekolko zainteresovanych , vratane mna, vieme, o kom hovorim. On sa tak isto skryval pred Zuzkou, skryval pred nou svoju totoznost i osobnost, i ked mal ine dovody, ktore, ano, poznam ich. Nevies si predstavit, ako to boli. Najprv mi v jednom hlupom internetovom okne ponuknes vsetko, seba, svoju priatelku, svoj izovt ako na dlani, aby som sa s nimi zoznamila a üpotom mi ich upieras, ked sa pytam na nieco viac. Prepac, ale ja stale nepoznam tu hranicu, za ktoru nesmiem vkrocit, ak ide o tvoje sukromie, o tvoju rodinu o tvoj zivot.

Ja viem, ze nie vsetko, co si mi povedal, je tak celkom pravda. Ja viem, ze ludia okolo mna si myslia, ze nic z toho, co si mi povedal, nie je pravda. No ja aj napriek tomu vsetkemu viem, som si ista, ze mi je uplne jedno, ako ta pravda vlastne znie. Je mi jedno kym si, kde si a ako vlastne vyzeras. Navzdy totiz ostanes tym...

...ktory pozna melodiu mojho srdca a ktory mi ju predspieva vzdy, ked ju zabudnem.

The joy of true friendship is a joy that last forever. Thank you for adding such joy to my life.

Pre Tibiho

 Denník
Komentuj
 fotka
janulka3112  11. 12. 2008 10:31
krásne vyznanie... viac dodať nedokážem, no prajem ti, aby sa ti splnilo to, čo si tak veľmi želáš...
 fotka
bimbam  11. 12. 2008 13:50
ty kokos to bolo uzastne dufam ze sa ti vsetko splni, ja by som nikdy nenapisala daco take pekne fakt pekne.
 fotka
black_soul  11. 12. 2008 17:23
...ktory pozna melodiu mojho srdca a ktory mi ju predspieva vzdy, ked ju zabudnem. // ten vyrok mam velmi rada...

aj ja som na nete spoznala par ludi,ktori sa mi stali velmi blizki ale vzdy sa to prenieslo aj do reality a boli sme kamarati aj tam..a teraz v januari ma caka stretnutie s jednym fakt super kamaratom (zatial iba net kamosom), s ktorym sa bavime 3 roky intenzivne,len nejak je z Ciech a nikdy nevyslo stretko. tak sa na nho moc tesim, urcite bude taky ako si ho predstavujem mala som uz vela net stretnuti a vzdy to dopadlo fajn
Napíš svoj komentár