Namiesto toho aby som sedela v škole tak sedím pred bedňou a rozmyšľam nad kravinami. Vždy keď je reč o škole somna nevijde jedne pekne slovko na nu.. no az teras ked tu len tak sedim mi zacala chibat.. chibaju mi spoluziaci ale aj profesori ..

Neviem kedy sa tam vratim.. kedy mi to moje zdravie dovoli.. .. z blbich liekou mi je na zvracanie a ktomu ma odporne boli hlava. V noci som skoro nespala a preco? .. mozno koli nim alebo zeby v tom bolo nieco ine? .. Mozno moje cierne svedomie.. Alebo ze by bolo este nieco .. sama newem .. newem uz nic .. co je pricinou toho ze v noci nespim alebo ked zaspim o hodinu dve som zase hore a zase premyslam co sa deje... som zmetena ale to sami stava asik casto..


chcela by som mat bezstarostny zivot .. najst si chalana ktory by ma pochopil a mal rad.. lenze to je tazke .. newem ci mam dost sil zo vsetkym bojovat.. doktorka mi vravi aby som bola v klude ale to sa neda.. neda sa to pri mojom bratovi .. pri mojich rodicoch.. proste sa to neda.. uz nevidim zmysel v nicom .. pytam sa PREČO? .. Chcela by som byt taka ako pred rokom... vsetko som brala z nadhladom.. na vsetkom som sa zasmiala a nic som nebrala tak vazne ako teras.. nechibal mi nikto k tomu aby som mohla prezit .. a preco prave teras sa to zmenilo ? .. cem wela odpowedi lenze nedostanem ani jednu ..


... jeden dobry kamarat mi napisal jednu dobru vetu a preto ho citujem : "clovek pada preto aby sa mohol znovu postavi ako male deticka ked spadne tak nesedi na zemi ale stava znova a su prve kroky cloveka " dufam ze si zoberem z tejto wety priklad a preto vstavam oprasim kolena a idem dalej .. kto vie co mi zivot do cesty postavi ... mozno sa moj zivot zmeni od zakladov .. kto vie mozno...

Normalne sa mi ulavilo ked som to tu nacmarala.. wem nema to ani hlavu a ani patu ale mne to je jedno .. ja to tak citim a cela som to nejak zo seba dostat .. ...

 Denník
Komentuj
 fotka
usiak  31. 1. 2010 00:38
Náhodou je to perfektné
 fotka
maruskaaa  3. 2. 2010 12:45
kujem ..
Napíš svoj komentár