Na zaciatok by som sa cela ospravedlit ze nedorzujem diakritiku hh ale nejak nieje na to cas ... ak to niekomu prekaza tak sory

No chcela by som na zaciatok tohto blogu powedat ze zivot je krasny ale zaroven aj welmi kratky.. Niekedy sa nam to ani nezda ale roky letia a letia sak pred nedavnom sme este cupitali v plienke a raz za cas sme padli aj na zadok. Ked sa to takto vezme este sme z toho nevyrastli a ani nevyrastieme. Len teras to bereme uplne inak. Teras sa ucime kracat kazdy vo svojom zivote a je na kazdom akymi krocikami zacne. Obcas sa nam nieco nevydari avsak preto neskanajme hlavu ale vstanme a ide sa dalej ... Keby sa clovek mal vzdat pri vsetkom co sa mu v zivote nevidari kdeby sme boli?.. urcite uplne na zaciatku. Ty co ma poznaju si povedia .. tak to hovori ta prava co by sa vzdala pri kazdom pade.. No teras mi zivot otvoril oci lepsie powedane jeden clovek v nom ktoreho luubim a nedam nanho dopustit.
Viem ty co to prave citate si poviete ze toto uz kazdy v zivote ovlada no to nieje vsetko .. Aj ja som to vedela len ked padnete na dno nerozmyslate ze by sa to dalo aj nejak napravit a ze sa da aj vstat, myslite iba na tie najhorsie veci a ze vsetko uz bude len horsie a horsie a cesty z toho vobec niet. V tedy vam moze pomoct len osoba ktora stoji pri vas a pomaha vam. Ktora vam da dovod na zivot, ktora vas vytiahne z tych najhorsich myslienok. Ked sa vsetko vrati do starych kolaji vtedy to pochopite ze vsetko sa da len ked chceme a ked je na to dovod.
Nikdy nevidime dovody ktore za to stoja ale su to aj obycajne malickosti v zivote co bereme ako samozrejmost. Napriklad priatelia, rodina, skola, partia, ale aj internet ak nas naozaj bavi.. kazdeho bavi nieco ine a ma iny rebricek hodnot v zivote ..

Preto tesme sa z kazdej malickosti v zivote sak nevieme ci nahodou to nebude vec vdaka ktorej sa dostanete z tych najhorsich obdobi vasho zivota ..

 Blog
Komentuj
 fotka
heyou  10. 12. 2009 17:47
nastastie sa my nic takeho este nestalo.. JO!!..
 fotka
maruskaaa  10. 12. 2009 19:42
@1 nie tak to teda mas stastie
Napíš svoj komentár