Nikto nevie, čo sa deje, len mne slzy stále tečú po tvári. Neviem to, nevie to nik. Možno to všetko bolo len zlé rozhodnutie. Zle vybraný krok vpred.
Zlý nápad? A možno niekto vie, a preto len mne stále slzy tečú po tvári. A keď niekto ďalší príde, aspoň nebudem sama. Ale myslím si, že nik nevie, ale ja na to prichádzam, preto len mne slzy stále tečú po tvári.
Počítam kvapky nevedomosti.
Už neviem čo ďalej, ktorú cestu si vybrať, ktorým smerom sa pozerať, za kým ísť, pre ktorú šancu sa rozhodnúť. Toto je ťažký výber, stratila som cestu domov, slzy mi stále tečú po tvári, nikto sa o to nezaujíma. Aká môžem byť? Aj tak si myslím, že nik nevie a nik nepríde.
Nikto nechápe čo sa deje. Celý svet stále spí, ale ja to už viem. Zistila som práve keď slzy, soľ života, prestali tiecť po mojej tvári. Nikto nevie, len moji priatelia to vedia. Tí ma dostali odtiaľ.
Ukázali mi, čo ďalej, ktorú cestu si vybrať, ktorým smerom sa pozerať, že sa má m nimi viesť, že každá šanca je výzva, ktorú treba prijať. Slzy už netečú po mojej tvári. Soľ života nahradil smiech. Ten zázračný pokoj vôkol, vnútri, všade.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
delpurr  12. 11. 2008 13:16
Odporucam ti pesnicku od menej znamej *americkej* skupiny Live - Nobody Knows ... najdes to na youtube bez problemov...
Napíš svoj komentár