Rozhodla som sa,ze tu napisem uplne spontanne a nebudem sa prilis zamyslat nad tym ako velmi by som si mala dat zalezat na svojom vstupe a na svojom prvom prejave v tejto komunite.
Je noc..polnoc..uz niekolko minut je novy den..skoncil den,ktoreho koniec prisiel tak rychlo,ze som si ani nestihla usporiadat myslienky..stale ich mam plnu hlavu a premavaju sa tam hore a dolu hore a dolu ako francuzske modelky po mole..len s ovela vacsim tempom...O tom ako sa tam tlacia skoda hovorit..nieto este sa nad tym zamyslat,lebo by sa mohli splasit..
Chcem ich uspat...chcem si vychutnat cigaretu..potom chut zubnej pasty v puse a ulozit svoje telo do postele,pretoze ono uz vlastne davno spi, to len hlava stale pracuje...stale a vecne..
...niekedy rozmyslam nad tym naco je niektorym ludom hlava,ze ci fakt v nej maju nejake myslienky,ked ten rozum tam ocividne nie je. A,ze ci duta hlava vlastne moze boliet...myslite,ze moze?
Niekedy mam neodolatelnu tuzbu si vsimat ludi..pozorovat ich reakcie..zamyslat sa nad nimi a napriek tomu vsetkemu co vidim udrzat si ten spravny postoj a nekritizovat,neurazat a neodsudzovat....proste len vyuzit tu Slobodu slova...a konstatovat !
Tak sa na mna teste,lebo ja sa na Vas tesim sialene !

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár