Všetci ma motivujú, ale nikto nevie do čoho. Nenávidím motivačné obrázky a premotivovaných ľudí všade po okolí. Poď to toho, áno zvládneš to! Ale do čoho mám ísť, čo mám zvládnuť? No, nevadí, to dokážeš. Prečo nikde neviem nájsť môj osobný obrázok, ktorý mi ukáže čo mám robiť.

Niekedy závidím anime postavám, pretože sa im ukáže nejaký sensei, ktorý im ukáže, ako majú trénovať a hlavná postava sa celá šťastná naučí novú techniku. Prd makový. Akú techniku sa mám naučiť ja. Myslím si, že každý z nás je tak trocha postava z World of Warcraft. Máme svoje talenty, povahy a ide len o ako aby sme ich vedeli použiť. Keď ich nevieme použiť, zasekneme sa a dookola plníme ten istý quest, za tie isté peniaze. To môže byť niekde v automobilke, skladanie novej kia c´eed. Prečo je také zložité objaviť to, v čom sme naozaj talentovaný?

Piče, normálne ma to serie. Závidím vám ľudia, ak ste náhodou objavili to čo vám ide a zároveň to máte radi, pretože vtedy už je hovno platné počúvať ostatných. Ak ste v tom proste dobrý tak ste. Ja ani za mačiu piču netuším, čo by to mohlo byť. Hudobný sluch nemám a športový typ nie som už vonkoncom. Keby existoval nejaký test, alebo nejaka pomoc. Kurva ľudia, robte to čo vás baví, lebo uviaznuť v takomto hnusnom začarovanom kruhu je naozaj odporné.

 Denník
Komentuj
 fotka
antifunebracka  7. 6. 2015 22:23
skus robit herneho testera ci recenzenta, to by ta tusim mohlo bavit
Napíš svoj komentár