1 1/2 - presnejšie 1 rok 6 mesiacov a 14 dní. Vystriedali sa 4 ročné obdobia, niektoré 2krát. Dosť dlhá doba, za ktorú sa toho dá veľa zmeniť.
180+ - slovom sto osemdesiat plus; hnedé oči, tmavohnedé krátke vlasy, okuliare mínus 2 (myslím), pravák; egoistická, narcistická "sviňa", majster v poučovaní, v rekordne krátkom čase dokázal druhého potopiť a následnom vychváliť sám seba; 1 súrodenec - o 6 (slovom šesť) rokov mladší brat
200km (BA-ZV) - (alebo 153km, záleží od toho, či som skôr Blaváčka alebo Trnafčanka) - inak to bolo cca 250 m - zviesť sa výťahom zo 4. poschodia, prejsť 250m, prešmyknúť sa popri vrátničke a ísť na 2.poschodie.
technik a PR - jedno rádio, 2 posty, čo viac k tomu treba dodávať?
Blíženec a kozorožec (leto a zima) - zlé jazyky vravia, že náš vzťah je neperspektívny a aj tak sme pri sebe dokázali existovať; čistá talianska rodinka by sme boli (bože chráň?!). Milujem stabilitu a istoty, on zas spontánnosť (a môj sarkastický humor, samozrejme; veď kto by nemiloval môj sarkazmus?!)
2 póly - nejde tu o žiadny Jin-jang, dobro a zlo, deň a noc, alebo k čomu by som to ešte prirovnala... skrátka sa stávalo (a to bolo už pravidlom), že keď sa mi darilo, bol v sračkách, a keď som bola v sračkách, tak sa mu darilo. Niečo na formát Just My Luck, ak ste to videli.
dunčo a cic-a - miloval škrabkanie (na hlave, za ušami...) a pritom ešte aj tak skuvíňal ako riadny Dunčo. Mňa zas naučil, že ak dačo chcem, tak si to mám zobrať, nadrzáka. Takej menšej mačacej arogantnosti.

"Už asi nie si, aké nepoznané
takto život vyzerá so značkou každý zvlášť."

Každopádne, THANX FOR EVERYTHING

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár