Dnes taký uponáhlaný deň. Všetko z celého bytu sťahujeme preč, lebo sa sťahujeme do domu. Zajtra o 14:00 príde auto na sťahovanie, takže musíme zajtra ráno všetok nábytok vyniesť von. To si neviem predstaviť, ale šak nejak to zvládneme, potom sa dostaneme k domu.

A čo tu? Keď obývačka je celá zaprataná, kuchyňa nedokončená, no hádam už teraz aj je ....... možno .... a jedna kúpelka nefunkčná,ale šak jedna zatiaľ stačí. Všade bordel jak v piči. Niečo otrasné to tam. Nejak tie prvé dni prežijeme, potom nie že budeme oddychovať,ale všetko dokončovať. Tak dúfam,že to do Vianoc už aspoň vnútri bude nejak normálne vyzerať. No vonku otras, samá burina, ale veď to MP.

Potom ma možete hoci kedy prísť kuknúť,len dajte vedieť potom, keď budete chcieť.

A ešte, keď pojdete von, tak mi možete zavolať, možno pojdem alebo aspoň prezvonte, ja vám zavolám. Nebudem mať net ... mmm to bude otras tiež. Ale už s bratom tonejak do 2 týždňov vybavíme, lebo on taký pokecár,že on bez netu nevydržíí. No ja hej, len Travian, neviem ako to s ním dopadne . jaj zbytočná strata surovín.

Tak potom tak. Zajtra asi na net už nepojdem. Tak, aby ste vedeli. Ale rád chcem ísť s vami nieeekam. Aspoň napíšte sms, postup mám v jednom blogu, ako mať 6 sms zadarmo, tak takú jednu si pre mňa sem-tam aj nechajte. D

pááááááááááááááápááááááááááááá

 Blog
Komentuj
 fotka
matah  22. 6. 2007 21:33
A gde sa stahujes? Dufam ze ostavas vo vrabloch
 fotka
ikonka  23. 6. 2007 09:59
jáj, matah, ty lama..jasné, bez lukiho by to neboli vráble!!

luki, 2 kúpelne? to sa dojdem osprchovať, doniesla som asi 2 kilá michalského blata



a jasné, šak Oriešok náš milovaný to istí, nie?
 fotka
frxxx  26. 6. 2007 10:36
luki ty chudacik...musis sa stahovat do noveho paradneho domu: ......s tym netom ta chapem ani ja ho nemam...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
 fotka
herminka  4. 9. 2007 16:56
To fakt mozem dojst pozriet? No tak fajn, ale mi to budes musiet trosku blizsie vysvetlit, ako sa tam dostanem...
Napíš svoj komentár