Kto vie, začína tu byť horúco, trochu vietor pofukuje sem-tam, ako sa mu chce a všade okolo sú mraky a počuť len hrmenie, no blesky žiadne, tak rád sa pozerám cez okno, keď poriadne leje a blízka sa. Milujem to! Ale keďže Vráble sú odolné voči dažďu, tak tu určite pršať nebude, tentoraz to ide nejak z východu, nejaké čudné je to inak, vždy prichádzajú mraky zo západu. Neviem,čo sa im dnes tam hore porobilo. Záhada sk.

Ozaj, tak vám jednu záhadu sem aj napíšem:

Moja teta mala veľmi dobrý vzťah so svojím bratrancom, jej teta alebo svokra, proste nejaká rodina jej dala šampón. Jasné, že bol zelený, lebo moja teta miluje zelenú farbu. No v jeden deň sa zrazu zmenila jeho farba na fialovú, nevedela to pochopiť. Zavolala svokre, či tete a tá jej oznámila,že jej bratranec zomrel. Ju to strašne prekvapilo. Zavolala ju k sebe domov, že či to len ona neblúzni a keď jej ukázala fialový šampón, tak sa začudovala,veď ona jej dala zelený. A keď mal ten jej bratranec pohreb, tak ju ten šampón nejak lákal,nech si ním umyje vlasy, urobila to, aj keď nemala potrebu si ich umyť, ani nevie prečo. Tak to je všetko k tej príhode.

Ešte jedna.

Tiež s mojou tetou. Moja druhá teta(mojej tety sestra) bola tehotná. Moja teta jej povedala, že to budú na 100% dvojíčky, tak mojej tety sestra sa zhrozila,že čooo? Tak išla doktorovi, nech sa na to pozrie, no on nevedel zistiť, či to bude jedno alebo 2 deti,lebo bola tehotná, len málo mesiacov,aby sa to zistiť dalo. Nakoniec sa mojej tety sestre narodili dvojíčky,ale ako to mohla moja teta vedieť?

Sem- tam sa jej snívajú také veci, ktoré sú neskôr pravdivé alebo sa stali v ten deň a ona o nich nevedela. Tiež aj cíti, keď sa niečo blíži, keď je niekomu zle..... čudné, od vtedy ju sem-tam voláme bosorka.

Veď ona sa volá Marta, ale jej mladší bratia ešte v dávnej minulosti nevedeli povedať r, tak ju volali Bábika a od vtedy ju každý volá pod skomoleninou bábiky Gabika, možno jej meno Marta nebolo súdené.


A o tom daždi. Že vo Vrábľoch sa prelomila odolnosť voči dažďom a začalo pršať medzitým ako som písal tento blog.

 Blog
Komentuj
 fotka
majajaj  14. 6. 2007 13:20
hehe
 fotka
lusssia  14. 6. 2007 13:31
hmmmmmmm.....zaujimavee...
 fotka
ikonka  14. 6. 2007 13:34
ejha, waw

nezmokni
 fotka
popravisko  14. 6. 2007 13:54
zajac je meedium
 fotka
saddath  14. 6. 2007 14:21
fakt zahady sk

aj tu prsi

skoro nam odtrhlo balkon
 fotka
brco10  14. 6. 2007 15:42
noo cudne
 fotka
herminka  14. 6. 2007 19:10
Krasna logicka navaznost textu
 fotka
majajaj  14. 6. 2007 22:12
haha kilo
Napíš svoj komentár