Vsetci tu na birdz.sk, ale nielen tu, kecaju o tolerancii a vlastnom vkuse, nech si kazdy robi co chce, ze chcu byt vsetci neobmedzeni a nechcu obmedzovat inych atd. A ked nahodou niekto obdivuje nejaku skupinu a druhemu sa nepaci zacne ripat, ze co si to vlastne dovoluje mat rad co sa inym nepaci. Nejde tu len cisto o Tokio Hotel, ide o ciste vnimanie ludi a toho aki sme vsetci hrozni sebci. Preco odsudzujeme ludi a kydame na nich ked ich vlastne ani nepozname?! Je to nespravodlive hlavne voci nim ale aj kvoli nam, lebo sa tymto cinom dostavame do stavu cudzieho a nepoznaneho, to uz ale odbocujem od temy. Zoberem za priklad skupinu Tokio Hotel - vypracovali sa k hudbe uplne samy, hrali aj v tych najpodradnejsich kluboch len aby mohli stat na podiu, ako dlho bojovali aby im vydali album - nato nik nepozera, vsetkych len zaujima kolko maju penazi, s kolkymi babami sa vyspali a ci su buzeranti. Dobre, mame pravo na slobodny nazor a na jeho vyjadrenie ale vonkoncom NIKTO Z NAS nema pravo posudzovat ludi podla vonkajska. Hoci sa hovori ze prvy dojem je dolezity ale urcite nie je rozhodujuci. To ci Bill ( frontman kapely) vyzera ako baba je cisto jeho vec( aj ked podla mna nevyzera ale budis) nech sa prefarbi aj na blond a nosi minisukne je to jeho rozhodnutie ... nam tiez mnohi hovoria aby sme robili tamto a hento a tiez to ignorujeme lebo nemame radi ked nas niekto meni.. tak to nerobme ani druhym. Tymto clankom asi vonkoncom nepohnem silnym anti-klubom ani nicim podobnym len chcem aby ste vedeli ze ja nie som zaryta fanynka proste sa mi len paci ich hudba to je vsetko. Nikoho neposudzujem a ani nebudem podla vzhladu nech vyzera akokolvek je to tiez clovek ako kazdy iny a tiez moze byt uzastny !

 Blog
Komentuj
 fotka
pershing363  19. 1. 2007 19:48
Amen
 fotka
filo99  20. 1. 2007 01:00
moze byt kazdy uzasny mas prabvdu i keď dnešná pokročilá doba umožnuje zmenu tvare ba dokonca aj pohalvia.... zaleží od človeka od jeho vnútra aký v skutočnosti je na vonkajšom vzhľade nezáleží no vnútorne....
 fotka
cts_w  20. 1. 2007 01:49
som zasadne proti tomu, aby si robil kazdy co chce. unavuju ma homosexuali a nemam rad Tokio Hotel, lebo si myslim, ze ich hudba je nekvalitna a komercna. presne taka, aku nemecky trh ptrebuje. mam plne pravo posudzovat ludi podla toho, ako vystupuju na verejnosti (ci uz zovnajskom, alebo nazormi) lebo podla nicoho ineho ich sudit nemozem. staci?
 fotka
markonix  20. 1. 2007 17:05
ja odbočujem od tokio hotel



neznášam keď niekto nadáva na komerciu!!!! a počúva zaryté kapeli ktoré nikto nepozná!!!
Napíš svoj komentár