Dalsi z mojich akcnych blogov. Akcnych ako ostata topanka Johna Bonza..ehm.. Jamesa Bonda... no to je fu(c)k, hlavne, ze nezostali psie exkrementy na ulici, ze majitel pekne zobral lopatku a nasypal ich do sacku a odhodil na prislusne miesto a neporusil tak zakon o ochrane zivotneho prostredia 313 Zbierky zakonov z roku 2000 . (Dufam, ze je to sucast tohto zakona, ak nie, okaslal som sa )Dost sa nudim a tak ma napadlo, ze mozno to zazeniem napisanim blogu. Ostatne, skoro vobec nechodim uz na tuto stranku-aj ked sa tomu nedivim, od uverejnenia mojho blogu "Posetila stranka" sa tu toho sice aj vela popridavalo, ale nic take, co by ma nejakym stylom mohlo zaujat. (Darmo, dve kila zmrzliny by som aj tak nemal ako cez internet stravit ).

Ja som totiz trochu narocny cloviecik... Nezaujme ma hocijaky lacny trik, vec, ktoru realne nevyuzijem. (takze sa ma nepokusajte nalakat, aby som si nakupil dve vrecia susenych soplov )Najnovsie robim v obchodnom dome Ikea a tam ked vidim mnohe tie vyrobky, ktore dokladam, pretoze ludia ich nakupuju ako divi , zamyslam sa nad ich uzitocnostou. Tazko povedat o 80% dokladaneho tovaru, ze by bol nejako uzitocny. No dobre, to prehanam... Ale 90% by som si urcite nekupil ... Ale aspon tam nepredavaju tie susene sople, to by uz bolo naozaj mimo. Aj ked ani by ma to neprekvapilo, lebo tam predavaju temer vsetko a do vsetkeho je ikea zahrnuta . To ako fakt. Ale toto je maximalny offtopic. Vlastne cely clanok je offtopic, pretoze vobec nemam premyslene o com vlastne chcem pisat. Len som sa chcel chvilku zabavit, takze to bude trochen od veci, ale sak asi to aj tak nebude skoro nikto citat,takze riziko, ze by vam odletela oblicka je minimalne. Ak by vas zacali svrbet ocne bulvy, tak mate smolu. Nie som oftalmolog. A ani neplanujem byt. By som si dal .

Davam dalsi odstavec, aby to bolo akoze prehladnejsie. Uz teraz je sice prehladnejsi viac moj stol nez tento clanok, ale tak stavim sa, ze za par dni sa skore vyrovna . Asi sa v tomto blogu postazujem. Postazujem sa na to, kolko "stastia" mi bolo doprianeho. A to preto, lebo som myslim si az privelmi skromny-neziadam v podstate nikoho o nic a preto ani nic nedostavam, vacsinou sa na to ani nestazujem, ale obcas pride taka chvilka, ked sa mi zda, ze nieco mi permanentne chyba a to nieco je kusok toho stasticka, ktore vacsinou priamo neziadam. Uz som si akosi zvykol, ze vsetko, co mam som si musel odpracovat sam, bez pomoci stastia a podobnych veci, ale uz by sa mi to mohlo dakedy zjednodusit. Dobre, vela veci si zjednodusujem sam, ale to zas len preto, lebo nemozem sa spolahnut na stastie, ze to zjednodusi za mna=>kedze ziadne stastie ani nemam. Potom sa len tak kukam na ludi so stastim, neurobili ani zdaleka tolko co ja a maju sa o dost lepsie. A to sa hovori, ze na to, aby sme sa mali dobre treba makat. Take velke gulove!

Asi mam len naladu na vsetko nadavat. Akoze Life SUX!!! a podme na kolajnice, ale asi mi to nepomoze. Zostanem zas na vsetko sam bez pomoci stastia. Uz ani neviem, co vlastne mam spravit dalej, aby bol tento svet spokojny, uz mi snad na tom ani nezalezi, pretoze svet nebude nikdy spokojny... Uz sa len veziem na takej smyklavke, ktoru som si postavil kedysi davno, smyklavke, ktora ma rychlo mala presupnut ku koncu, lebo niekde sa zastavovat nema velky zmysel, kedze moje doterajsie zastavky skoncili tak, ze ma dokopal svet, pohodil psom, zastrelil, znasilnil a este neviem co vsetko s mojim zivotom spravil, takze som sa rozhodol uz nevystupovat z autobusu(Bohuzial, do skoly najnovsie chodim elektrickou a do roboty chodim pesi. Takze nakoniec predsa len vystupujem ).

Ak si to precital/a az sem si dobry/a... Gratulujem ti. Bohuzial nemam pre teba ziadnu plazmu, ani iPod, ale aj tak ti dam vyhru... taky navrh: Pripoj sa k temnej strane Sily. Mame kolace. Ale pripoj sa rychlo, lebo som hladny a mam chut na kolace, tak aby som ti ich vsetky nezjedol .

Ak mas nejake uzasne napady, komentare, myslienky, ktore by akokolvek mohli suvisiet s akymkolvek pismenom, ciarkou, lomitkom, zatvorkou ci pomlckou v tomto clanku, kludne sa vyjadri do komentarov k tomuto clanku. Nieco mi hovori, ze tato moznost komentovania clanku tu vznikla presne za takym ucelom . Ak nemas naladu pisat, tak nepis samozrejme, ale cudujem sa, ze si mal naladu citat to, ak nemas naladu pisat ale tak ja som divny a cudujem sa mnohym veciam . A ak mas potrebu vynadat mi, kludne tak ucin, nebudes ani prvy a ani posledny a zrejme mas pravdu .

P.S.: zabralo to, naozaj som sa nenudil tu chvilu, co som to tu pisal, lol

 Úvaha
Komentuj
 fotka
arain  9. 9. 2008 14:09
tak to bol vskutku zaujimavy myslienkovy pochod
 fotka
lukas1  9. 9. 2008 14:17
@arain

vdaka
 fotka
delusion1  9. 9. 2008 21:48
no, normálne som ťa v tom spoznala..celý ty, ake ty sa nesťažuješ väčšinou a už úplne zriedka čo i len informuješ o tvojich pocitoch zo života..toto bola dobrá zmena. A vela šťastia v obchode Ikea.A mám ťa moc rada, aj ked nemáš šťastie
Napíš svoj komentár