Niektori ludia, ktori citali moje predosle blogy, alebo ma poznaju, vedia, ze na tuto stranku nechodim moc casto, nerobim tu skoro nic, obcas tu napisem nejaky ten blog, aj to vacsinou taku nejaku vec, ktora moze nieco povedat vsetkym uzivatelom birdzu(cest vynimkam tusim jednemu mojmu blogu, pri tvorbe ktoreho som sa nudil-ostatne tak, ako pri kazdom).

Co je pointa tohto clanku vyplyva hned z nazvu. Skontroloval som svoje spravy, pretoze redakcia ma spamuje minimalne raz mesacne nejakymi detinskymi hlupostami, takze to treba nejako filtrovat, aby som rozoznal medzi tou haldou hluposti spravu od niekoho konkretneho; ono sa to velmi casto aj tak nestava, ze by mi niekto napisal, pretoze sa v tejto komunite nepohybujem. Ale keby predsa len, asi by sa ta sprava vecne stratila v tom mnozstve maximalne zbytocnych sprav od redakcie. Ale budiz, kazdy server svojim uzivatelom nieco zasiela, aj ked vacsinou je toho v unosnejsej miere a s menej detinskym kontextom.

Ked som konecne sa dostal vo vysvetlovani o tom, ako som otvoril postu od redakcie, zrejme je jasne, ze hovorim o tej, kde mi prislo to "uzasne" birdz vysvedcenie. Prva vec, na ktorej som sa zasmial bola ta stredoskolska sablona. A fakt, ze toto vysvedcenie bolo zaslane kazdemu uzivatelovi, teda aj neskolopovinnym, pripadne vysokoskolakom. Mozno si to tvorcovia birdzu mohli trochu premysliet, ci nebudu na smiech starsim ludom. Ostatne rozumnejsim povaham sa redakcia birdzu, rovnako tak mnohe napady a stylistika redakcie niekedy zda smiesna a detinska, ale to je sposobene schyzofreniou zameru stranky, ktori na jednu stranu chcu zalozit komunitny aspekt, na druhu stranu chcu co najviac uzivatelov, co ako som spominal v nejakom predoslom blogu je dost zaujimava rozdvojenost osobnosti websajty. Ale o tom som uz pisal zrejme dostatocne.

Samotna konstrukcia spravy, nieco na styl, nie ste spokojni s normalnym vysvedcenim? Aj birdz ma pre vas vysvedcenie, alebo nieco take to bolo.. Zabavna. No stale ma to nepobavilo tak, ako ten nasledujuci fakt, ze to birdz vysvedcenie bolo horsie, nez akekolvek ine moje vysvedcenia zo zakladnej, ci strednej skoly. A to ma malo podla tvorcov stranky potesit. Pobavilo ma to, to ano, ale zrejme mi chyba kus detinskosti, aby ma to potesilo, alebo podla mienky viacerych citatelov tohto konkretneho blogu "neviem sa zabavit". Hlaska, ktoru mi povedala spoluziacka po mojej zapornej odpovedi, ci budem chlastat na stuzkovej. Rozumnejsiemu citatelovi zrejme netreba pripominat, ze znova sa jednalo o detinsky prejav.

Ono, lepsie vysvedcenie si clovek zrejme nezasluzi, ked neprispieva zrovna pocetne do diskusnych for, nepise tolko clankov, nepridava stale fotografie a hlavne NEMENI STAVY. To je fakt, od prvpopociatku vzniku tohto accountu ste nemohli vidiet ani jediny stav tohto uzivatela. Preco by som tam aj mal nieco pisat? Koho to zaujima, ako sa citim? No zaujima to par ludi, ale to su ludia, s ktorymi som v kontakte mimo birdzu, takze si to nepotrebuju precitat na smiesnej stranke urcenej viacmenej pre deti.

Ak to vyzera tak, ze ucelom tohto blogu bolo zase raz ponizit birdz, tak citatel ciastocne odhalil pravdu. Skutocnou snahou vsak nie je ponizit birdz, ale opatovne ukazat clenom i tvorcom, kde spocivaju nedostatky tejto stranky na ideologickej urovni. Uz som spominal kedysi davno technicku a odvtedy sa toho vela zmenilo, aj ked to trvalo. Ideologia tejto stranky vsak ostala nezmenena, tento blog to sice nezmeni, rovnako tak nikoho nepresvedci(nie je to jeho cielom). Je to informacia. Na zaklade tychto informacii moze ktokolvek ucinit akokolvek(pokial je to v medziach zakona, mimo medzi zakona to neodporucam nikomu ). Tak zase raz niekedy, ked sa budem nudit a budem mat pocit, ze treba upozornit na detinskost tohto servera.

(Mimochodom chodim sem na vacsinou minutu denne len preto, lebo uz nemam kam na svojom webovom prehliadaci klikat, tak klikam sem)

 Úvaha
Komentuj
 fotka
kikushik555  6. 2. 2009 19:23
uf tha ty si nam nakldol
 fotka
lukas1  6. 2. 2009 19:26
#1
cielom nebolo pojednavat o uzivateloch Birdzu.
 fotka
rooar  6. 2. 2009 19:42
no je to často akési,"naivné". v tom súhlasím.Ale neustále sa to učím predýchavať.
Napíš svoj komentár