toto sa vola blog o nicom..piosem len aby som zo seba dostala zbytocnu energiu...mozno uvolnim par myslienok..a mozno ani nie..dajak sa im neche pratat z mojej hlavy..ale tak couz..dakedy budu musiet von.. ci sa im to paci alebo nie..no dovtedy..casu dost..

uzasne je ze o chvilku idem vonku...ako nie je to nic vynimocne ja viem..ale mozno to konecne pomoze..v niecom urcite... verim tomu..a ak nie..myslienky ostanu tam kde boli doteraz..skryte v mojom vnutri...s velkou snahou rpedrat sa von..ale ja im to este nedovolim..

este nie..este si ich musim strazit..ti moji...maozajstni kamarati..pred tymi ich skryvat nemusim..nie zeby som enchela..ale aj tak to vidia...a viete co? ? myslim ze to nikto nevidi.. bud strazim dobre alebo...

strazim dobre..nikoho do mojej hlavy nepustim..je to nebezpecne..citim sa potom lahko zranitelna..aj ked paradox je ze robim pravy opak...ak sa nieco stane..hovorim o tom ALE nie vsetko..len hole fakty...len indicie..a zbytok...pekne tdo suflika dakde dozadu...

no..nic asi ennarobim..som sa vykecala..zase o nicom blog..co uz.. ale aspon som sem nieco dala..nieco zo seba..vime ze polka z vas netusii..co to tu pisem za dristy alew to nevadi..

mne je aspon o 0.1% lepsie..

dakujem za pozornost..

 Záchod
Komentuj
 fotka
delfi  8. 8. 2009 21:04
 fotka
alysia  23. 8. 2009 23:15
blog o nicom? sak kolko smajlov tam je
 fotka
orochimaru  30. 12. 2009 20:40
hm nie je to taky blog az moc onicom hm...

..je to dobre ako tak..v pohodke blocik!!!?...

Napíš svoj komentár