Píšem lebo ma už chytajú nervy...

Už druhýkrát sme sa rozhodli, že pôjdeme do Las Vegas.Áno tentokrát aj fakt pojdeme nakolko už nie sme celá rodina chorá, ale prečo by sa opôť nezačalo všetko kaziť?

V piatok mi začali prázdniny.Tešila som sa ako blcha na výlet do Vegas...waw to bude zábavy a predsa len velké to mesto...a Vegas patrí medzi miesta ktoré si v živote nechcem nechať ujsť.A tak som celá nažhavená zbehla za "mamkou" kedy budeme vyrážať.Vraj nevie ako to dopadne lebo auto ešte stále nei je opravené a tak musí kúpiť nové.Vravela som si super ved má týžden na to aby ho zohnala a v piatok možme vyraziť.Vyrazíme sice asi až po škole, nakolko na mojej škole začinali prázdniny už v piatok ale na škole niektorých mojich súrodencov až v pondelok.Ved nevadí v priebehu dňa sa aspol pobalím.

A bola sobota.My sme boli stále doma.Fajn "mamka" vravela, že asi pojdeme až v nedeľu tak to nejak prežijem.Sobotu sme si so "segrami" užili.S Kenzie sme pokecali, urobila mi perfektný účes upravila obočie a nakoniec sme sa chvilu povenovali aj teme chalani.prezradili si zopár tajomstiev, čo nás, myslím si, aj celkom zblížilo.Kenzie potom išla spať ku Christie a Syd k Abby a ja som ostala doma strážiť chalanov, nakolko moji "rodičia" boli na zápase v boxe.

Nedeľa.Stále sme doma.Ked som volala so svojimi rodičmi, už som nevladala skrývať smutok z toho , že tento výlet asi opäť padne.Vraveli mi nech to už v sebe nedusím a nech tu dám najavo, že som z toho smutná.Ale samozrejem ja som ten typ, ktorý sa tu nebude sťažovať a radšej si to v tichosti pretrpím.Pred tým ako sme vyrazili do kostola(tu chodíme do kostola o jednej poobede) za mnou dobehli chalani, že či sa teším, že ideme do Vegas a že uvidíme Grand Canyon, že to je super lebo ani oni ho ešte nikdy nevideli.Samozrejme, že sa teším, ale pojdeme vlasten? A ak hej tak kedy konečne? Že v pondelok? Auto bude hotové a vyrazíme? Super.Celá natešená som si vytiahla kufor zo spodku mojej skrine a nahádzala donho kratase, capri gate, plavky, ramienkové tričká, žabky, spodné prádlo a kozmetiku.Okej som hotová a pripravená hocikedy vyraziť.

Odchodu som sa nevedela dočkať.predsa len tu v Idaho Falls zúrila snežná víchrica, brodili sme sa snehom a mrzli v -6°C teplotách a v Las Vegas sa potili v 27°C.Príjemná zmena no nie? Konečne si užijem trochu slniečka.Keďže je moja "rodinka" rovnako šialená ako tá moja doma, dohodli sme sa, že zavoláme Rickovi(susedovi).
, , Rick, hi dude, what´s up? We just wanna sing something for u:
WE WISH U A MERRY CHRISTMAS, WE WISH A MERRY CHRISTMAS, ..."
Áno boli sme naladení na vianočnú atmosféru a s babami sme skorro vytiahli stromček a vianočné ozdoby z pivnice, potom sme si to radšej rozmysleli a naložili si zmrzlinu.

Okej..tu nedelu doma nelutujem...ale teším sa ako v pondelok vyrazíme.

Pondelok ráno.V dome hrobové ticho.Žeby odišli bezo mna? To ťažko.Chalani sa hrajú na počítači, Syd si robí vlasy, Terri je na tennise a Kenzie je u Drewa v robote.Toto nie je dobré znamenie.
, , Syd? Kedy pojdeme? "
, , Ked bude opravená dodávka.Niečo po jednej."
No tak fajn predsa tých pár hodín prežijem, som predsa tak blízko....

Tri hodiny.Ja sedím v izbe na posteli.Už som si asi tri razy prebalila batožinu.Stále redukujem predsa ked dnes vyrazíme, 12 hodín cesty tam 12 späť to ej jeden den len cestovanie a v stredu mi končia prázdniny..no pecka.Na jeden den mi vlastne netreba 5 tričiek a ani dvojo rifiel.Dokelu ved ja si asi ani nemusím nič brať.Dorazíme do Vegas pofotíme sa a pojdeme domov.Ak teda vobec niekedy vyrazíme.Pomaly strácam nádej.

Pol štvrtej terri sa pýtam, či s nimi nejdem do mesta.A vieš že idem.Aj tak sa mi neoplatí čakať doma.O štvrtej sme vyzdvihli auto A zobrali sme ho povysávať nakolko tam bol príšerný bordel.
Tajne som dufala, že dorazíme domov, nahádžeme tašky do auta a môže sa vyraziť.Nadarmo.

Je pondelok, šesť hodín večer.Sedím na posteli a ťukám si tu do notebooku a v hlave si predstavujem, že o tomto čase som už dávno mohla byť v teple a obdivovať zvonka Las Vegas-ské Casína.Už sa nerozčulujem.Je mi to jedno.Vonkoncom netuším na čo čakáme, prečo sme ešte nevyrazili.keby tak vedeli, že vec, ktorú z duše nenávidím je čakanie.Naozaj, čakanie je pre mna najväčším utrpením.A už čakám teoreticky 4 deň.Som vďačná, naozaj neskutočne vďačná, že sa na ten výlet ide.Ale henvá ma toto mrhanie časom.Pevne verím, že sa Terri rozhodne, že zostaneme dlhšie a i keď potom budem mať možno v škole niečo dohnať, je mi to jedno.Tie dva dni ma nijak nezabijú.Chcem naozaj tak veľa, užiť si tú možnosť niekam ísť?
Som tak blízko a zároveň tak ďaleko.

Tak prosím poďme už, lebo sa tu zbláznim! ! !

 Denník
Komentuj
 fotka
mensrea  31. 3. 2009 03:01
aj tak to tam nie je nic moc blba nevada.
 fotka
johnysheek  31. 3. 2009 04:16
@lovelygirl ver mi ze cakanie neznasam i ja z duse.. ty cakas len 4 dni a len na to aby si si pozrela mesto ktore tam bude i o rok a odva a hocikedy tam mozes ist, zazitok bude rovnaky..



ale ja cakam uz polroka.. na nieco, co cim viac sa pretahuje, tym je to nepohodlnejsie a viac na nevydrzanie.. a ver mi..



ak by mi niekto povedal, ze za tyzden to bude, dal by som za to vsetko..
 fotka
mardzi93  31. 3. 2009 11:32
no drzim palce nech sa už nič nepokazí
 fotka
black_soul  31. 3. 2009 18:23
aj ja drzim palce, uzi si to
 fotka
lovelygirl  4. 4. 2009 03:52
oo dakujem...užila som si to najviac ako sa len dalo..heh opllieskala prachy na kraviny ved napíšem čo a ako bolo tak potom si možte prečítať ak budete chcieť
 fotka
lovelygirl  4. 4. 2009 03:54
@johnysheek

a na čo takeho čakáš?

no vieš ja sem pravdepodone už nikdy neprídem...pevne verím že jo ale tak..uvidime...to mesto tam sice bude..ale vieš...veci sa menia
Napíš svoj komentár