Poznáte ten pocit, keď viete, že by ste mali niečo robiť a absolútne sa vám nechce? Určite áno. A ja mám ten pocit práve teraz.Mala by som sa učiť...Viem, znie to bláznivo.Učiť sa? Preboha veď je za nami ešte len polovička prázdnin.A to je ten problém.Teda aspoň v mojom prípade.Je za mnou UˇY polovička prázdnina a ja som sa ešte nič nenaučila.O tri týždne mám totiž v škole diferenčné alias postupové skúšky počas ktorých sa zistí, či po pol roku strávenom v Amerike sa v septembri pridám k spolužiakom a hádam úspešne tento rok zmaturujeme alebo zakotvím u o rok mladších a zopakujem si tretí ročník(čo je príšerná predstava).
Tak prečo sa ja sprostá aj napriek tomu, že ma táto predstava straší, nedokážem prinútiť konečne sa niečo začať učiť? Vravela som si mám na to dva mesiace...za tie sa to predsa naučím a ešte si aj v klude užijem prázdniny.Ibaže zajtra začína august a ja som zatial splnila len tú druhú časť mojej predstavy a ešte som neskončila.Veď pred sebou mám august! ! ! O 4 dni mám meniny, takisto o 4 dni oslavuje moja kamoška 18tku, o 20 dní oslávim JA dlho očakávanú 18tku, no čo je horšie, o 24 dní mám skúšky. Občas si pomyslím, na čo som sa ja trepala na pol roka preč, mohla som teraz mať fajné leto.Ale nie...veď predsa som tam tak strašne chcela ísť..a NIKDY NIKDY by som to rozhodnutie nezobrala späť.Ten polrok stál za to, tak čo mi to teraz behá po rozume? asi len ďalšie výhovorky, prečo by som tu mala ostať sedieť a nie učiť sa.

Ale dávam si predsavzatie...Zajtra idem na svadbu a potom sa už budem učiť...teda nie hned v nedeľu , lebo to budem ešte unavená...BOŽEEEE OPAŤ TIE VÝHOVORKY .......ale hneď v pondelok pôjdem na to.A v utorok sa budem doobeda učiť a poobede možem začať oslavovať...hej tak to urobím....určite...tentokrát si za tým stojím..Veď som predsa múdra, inteligentná, krásna, skromná a chcem svetový mier tak mi to hádam vyjsť musí...či nie? ! ?

 Denník
Komentuj
 fotka
neway  31. 7. 2009 22:51
z kolkych predmetov mas skusky?
Napíš svoj komentár