Och musím to sem napísať..musím to zo seba dostať von...
Viem , možno sa to niekomu bude zdať ako maličkosť, ale mne už nie

Dnes večer som plánovala vyraziť s naj kamoškou a ešte inými babami do Nitry na discu.Ale samozrejme, nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.Lebo moji rodičia si myslia, že ma na každom rohu chce niekto napadnúť, znásilniť a ešte neviem čo.Áno, chápem , že sa o mňa boja, pretože ma ľúbia, atď.Ibaže nepreháňajú to tak trochu náhodou? ! ?

O 5 dní mám 18? Moja naj kamoška je o pol roka mladšia a tie zvyšné baby, čo s nami mali ísť sú odo mňa mladšie o rok(sme v tom istom ročníku, lebo oni sú na 8-ročnom gympli).A oni s tým nemali žiaden problém.V pohode ich doma pustili.To len u mňa doma bol zas problém.

Mám byť aj ja ako niektoré spolužiačky? Chodievať domov naliata, robiť kraviny na každom kroku, ignorovať autoritu rodičov? ! ? Pretože ony to robia, no aj tak si možu chodiť kam sa im zachce.

A tak je sobota večer...a ja sedím doma...no super

 Denník
Komentuj
 fotka
gemblerisko  16. 8. 2009 09:51
To už fakt niektorých rodičov nechápem, môj brat má 16 rokov a pustili ho pešo o ôsmej večer do kina.
 fotka
pukynka_15  19. 9. 2009 19:42
.. nesklamala si ich niekedy v niecom?? ak rodicia nemaju istotu ze ti mozu verit.. tak ta asi nepustia este dlho.. to ze ides mat 18, teda uz mas 18 neznamena ze si rozumnejsia, a je mensie riziko, ze by sa ti mohlo neco stat.. skus len rodicom vysvetlit ze nejdes sama, alebo vytiahni daku sesternicu alebo bratranca starsieho ktoremu tvoji rodicia veria .. postupom casu ta budu pustat neboj..
 fotka
smajlica  19. 9. 2009 22:46
mne to pripomina moj pripad mna nechceli nikam pustit po 23 hodine vlatne ja som si na to uz zvykla a povinne som najneskor o polnoci doma a vlastne to nei je povinnost ale proste nie som na diskotekach zabehana a nemam partu s ktorou by som na disku chodila tak to neriesim.. chut tancovat by bola a moznosti dako nie... neviem je to podla mna len prirodzeny strach rodicov, niekedy prehnany ak kukaju ako moji kazdy den tie blbe srpavy bez akejkolvek pozitivnej informacie( prispevok o zvieratkach na zaver sa nerata ja sa ani necudujem nejak, ked si vezmes 95% ludi do 18 spravilo podla mna taku vec ktoru riadne lutuje a dozvedeli sa to rodicia.. to je o dovere...
 fotka
fxx  19. 9. 2009 22:53
niekedy som asi aj rad že sa moja mama domna ABSOLUTNE nestara,idem si kam chcem,kedy chcem,s kym chcem ,nakolko chcem,v piatok jej poviem ze v nedelu ci pondelok som spat a idem..
 fotka
lovelygirl  21. 9. 2009 16:13
@2 @3 no sklamať som ich nikdy nesklamala,prave preto som bola naštvana,že vždy som ta ktorá je slušná a dobrá tak som si myslela,že mám na to právo...akooo mna puštaju v meste aj dlho von to je v pohode...len ked chcem ist niekde mimo tak sa velmi o mna boja a mamina vždy vytiahne to,že ved som mlade dievča a hocičo s ami može stať a podobne...takže ja viem ,že sa o mna boja,len to občas preženú...
Napíš svoj komentár