žáner: magical girl, komedia, romantika, fantasy
počet epizod: 51 + ?
rok vydania: 2007
režia: Kenji Yasuda
štúdio: Satelight
Čo som videla začiatok tohto anime je to už trochu dlhšia doba, takže sa mi nebude rozpisovať najlahšie, ale snad to zvládnem .
"All kids, has an egg in their soul"
Nejak takto sa tuším začínal prvý opening. Každé dieťa má vajíčko v svojej duši. Ok takto to znie trochu divne. Ale okolo guardian eggs (japonsky: Shugo chara, slovensky preklad je niečo ako "ochranné vajíčko", čo mi vobec nedáva zmysel, budem použivať anglicky guardian egg, lebo takto mi to dáva najvačší zmysel) sa vlastne motá celý príbeh.

Hinamori Amu je celkom hanblivé dievča, ktoré príde na novú školu. Pretože je velmi hanblivá, začnú si o nej myslieť že sa nezaujíma o to sa z niekym baviť, a tak sa stane populárnou. Ju to ale dosť štve že si tam nevie nájsť žiadne skutočné kamarátky. Jeden večer si tak lahne na posteľ a praje si aby sa jej život zmenil. A hneď na to dalšie ráno objaví vo svojej posteli tri vajíčka(guardian eggs). Nevie čo z nimi, tak ich zoberie do školy. Teraz trochu odbočím... V škole jepár vybratých študentov ktorý su niečo ako elita školy, hovorí sa im "Guardians". Skladajú sa z Kráľa (Tadase), Kráľovnej (Nadeshiko), Jacka (Kukai), Ace (Yaya). Ked náhodou stretnú Amu, všimnú si že má Guardian Eggs, a chcú aby sa k nim pridala, ona však odmietne, lebo si chce zachovať svoju povahu z odstupom. Hned nato sa jej však stane niečo nečakané, jedno z guardian Eggs ju ovládne a na celú sálu vykrikne "i love you, King Tadase" (hlavný z guardians). Celá červená odtiaľ zdrhne. Pri úteku však spadne do velkej jamy. Ako sa stamad dostane to vám už neprezradím. Ale ešte jedna vec. Potom ku nej príde neznámy chalan menom "Ikuto" s mačacímy učami a chce jej zobrať jej guardin eggs.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár