Poznáte to, vždicky keď prídete zo školy jeb taška letí do kúta, a šup ho na fb.
Čo je dôležité, je to, že ani neriešíte nejak extra čo bude pre boha zajtra, až pokial vam to nejaký dobrý spolužiak nepripomenie o polnoci v noci čo už je noc a v noci sa spí a kto nespí tak asi ide spať, lebo kto nespí ten asi nešuká ale to nesúvisí s temou a to isto nieje náhoda.

Pokiaľ ale ráno rozlepíte okále a zistíte že to čo svieti na vašu hlavu neni žiarovka ale slniečko tak do 5 minut vám príde divné, že je školský deň ale vy nieste ani v škole a ani nieste hore, čo v konečnom dôsledku neni problém, pokiaľ nemáte maturity

Takže môžme sa držať prísne stanovených pravidiel, ktoré radia popredný experti v spanológii vo virginii pretože virginia is the best.

1.Rátajte

Toto právidlo je dané hlavne pre disciplinovanosť, je to všeobecne a hlavné pravidlo, ktoré ustanovuje, že musíte rátať zo všetkým. Rátať s časom aj nečasom. Rátať sekundy aj stotiny, hodiny aj minuty.
Sračkou a nesračkou a musíte súc pripravený na všetko. Presne aj na slovíčko súc, ktoré je úplne v piči tak ako vy ráno, ale isto sa kvôli tomu nezrúti svet, to preto sa kvuli tomu nezrušia matury a keby tak aj tak mi to nepomôže...

2.Nebudte zoofil

Presne nikdy som sa nezaoberal čo to je to je. Nezmenilo sa to

3.Urobte veci ktoré ste nechceli
ANO ZAPNITE SI KONEČNE BUDIK A NEHLADAJTE VECI AKO TO PRESKOČIŤ.

4. Neexistuje žiadna skratka
Proste musíš nastaviť budík a dostaneš zlatého bludišťáka

5.Experimentuj
Niekedy pomôže keď si nastaviš svoje oblubenú zvučku na ranne zvonenie napríklad kamarátke vyhovuje štebot vtákov a ja by som jej ten budik fakt rozmrdal o hlavu. Preto tam mam iné zvonenie. Každému vyhovuje niečo iné.

6.Pomôže keď spíš 4-5 hodín
Je to minimálne a únava sa dostaví aj tak o 3 hodiny neskôr keď budeš prosiť spolužiaka až ta račej zabodne. Alebo si to blicneš a nebudeš robiť problémy a opletačky so smrťou. To nikto nechce mať na starosti ..

7. A konečne the end
Pre lepšie zaspanie si vytvor podmienky zatiahny si, urob tmu. odstraň všetky žiarovky a svietiace predmety. Pokial sa to nedá nevadí pretože my máme naše kladivo. Kladivom usporiadaj predmety vedla seba tak aby nedavali zmysel. potom už len stačí zhasnúť aj keď niesu žiarovky lahnuť do postele a spať. A keď sa vam nechce spať čo vtedy ? Jurko dobrá otázka. Popredný dilery presne 9 z 8 odporúčaju menej metamfetamínu. Skúste a uvidite že to funguje to

 Návod
Komentuj
Napíš svoj komentár