Na začiatok chcme podotkunť, že moja diakritika sa kamsi vytratila. Nempisem dnes ani spisovne, ani pekne a pisem co ma napadne. Nemam na to nervi opravovat chybi. Diakritiku som naposledy vydela vcera v noci a hovorila cosi o Benatkach....a mna nevzala A potom ju stretol Lord Voldemort....a ona bola mukelka....ehm uz trepem tak dost.

Chcem iba povedat jedno. životj je svina....a kedze my sme BIRDZ-svine tak sme zivo sam! U kazdeho by ste nasli naiky pribeh...ci uz na zasmiatie alebo na zaplakanie. A prave teky je zivot Smutny....a Vesely. Bolestivi....a nezny....ako sex!

No ale vazne Najprv to bolo tak krasne nevinne. Tak sladke....tak...DETSKE!
Detska radost, fanfiction, FUNrokfort, laska bolest tapenie .... poviedky. A potom som narazila na NU...na BLANCH....a potom prislo HSS...Tiatiana, Manori, Darkness a Mandragora s Falkirou a Lilithkou...take dieta som bola vtedy....zivot gombicka, ja prekonam vsetko.
blog.cz.......Lilliana Evenova...Aleera...Slytherin Princess...Lilla, Lilushka, Lillianka........... ako len chcete! JE mi to jedno....hlavne nie Katarina
A STOP! Zivot sa zastavil....Anonym,koniec HSS, vsetko padlo....moj svet bol na kolenach a plakal...
A neskor sa to ako mavnutim Tatianinho carovneho prutika napravilo. A prisla ONA....KATIE LISA MICH-pod tymto menom si ju pametam a navzdy pametat budem nech je kym chce....Marishkou, Twymanovou, Weasleyovou....proste cimkolvke. Navzdy moja mala upirka Katie.
A potom ON....Harry...jahodovy Harry Moj mladsi bracek, to hovado, dekel....mozno sa vam zda, ze nanho nadavam ale vobec....ved on vie.

Pisem iba myslienky, iba utrzky-slova, ktore sa mi s nimi spojuju.
A potom ma napada este nieco: RON.....a zrada.....prepcte, ze to takto hovorim ale je to cista pravda....zrada....mozno...urcite.....KONIEC!....plac.... slzy....vypaleny hrad....koniec zaciatku...DOSPIEVANIE. Zivot je kruty, zivot je svina.....

A potom BIRDZ.....bola som tu 24 hodin denne....a potom....ten krasny usmev, len jeden....BIRDZ-svine...vsetci vieme....traja kamarati....usmevy, hadky, rehoty, perverznosti, plac, hadky,plac a zasa smiech...

a prisla ONA. Clovek, s ktorym to zacalo nevinne. Najprv v komentaroch a potom TU! NA birdze!
A prislo stretko. Haluz, horuca cokolada, smiech....toto vsetko.
A neskor...aj plac....Marek, Katie, hadka a zasa smiech

Ako na kolotoci a potom zasa....PLAC
Ach jaj...ako som si vtedy vycitala, ze som nic nespravila.

A znova stretko...vtedy som sa smiala ale v nutri som citila, ze by som nemala a potom zasa, a zasa a najhorsie vianoce, skazeny silvester....sampanske....vela sampanskeho a Marek.

A teraz? Ja neviem....poviedkarka s vlkom pri nohach, pevne stisnutymi perami aby sa nerozplakala, lebo ma skype hovor s Katie a cokoladovymi ocami, ktore su tak zvlastne, ze ani ona sam v nich nevie city rozoznat. Nikdy sama seba nechapala ale pomaly zacala zistovat kto je...tak ako spoznavala ich. Traja ludia, ktory jej pomohly spoznat samu seba....traja, ktory vedeli kto naozaj je....poviedkarka, slasherka, optimista, flegmatik.....a dalej vedia pokracovat iba oni...ani ja sama neviem, co by som o sebe povedala ale oni ano. Traja ludia...zvlastny ludia....pripominaju mi tri sudicky....a potom ja. Ja, ktora viem kto su oni a oni vedia kto som ja.....zlozite? Ani nie....skor tak krasne prosto jednoduche ako zivot sam. Tak krasne prosto zlozite....presne ako zivot.
Kazdy ma niaky zivotny pribeh-ci uz vesely, smutny, bolestivi alebo snad vlci...je to jedno. Jedno ked mas priatelov.......priatelov, ktory ta podrzia!!!!








DAKUJEM!


S laskou (navzdy) Lilla
... nemam viac co povedat...aj ked ja trepem stale.

 Blog
Komentuj
 fotka
katkarinka  2. 1. 2008 17:05
to s láskou si napísala ako keby si zomierala Inááč veľmi pekné
 fotka
eifell  2. 1. 2008 17:08
Waw, akožefest zaujímavé. Nechápem prakticky nič z toho čo si napísala (asi ani chápať nemám) ale je to neskutočne zaujímavé. Zvláštny spôsob vyjadrovania pocitov...
Napíš svoj komentár