8.7.2009
Včerajšok bol pre mňa zrejme veľký šok. Síce teraz je asi 5minút po polnoci. Takže šok je ešte celkom čerstvý. Veď keď si na to len spomeniem mi po celom tele prebehnú zimomriavky. Tak sa k tomu v mysli pomaly vrátim a dúfam že neskolabujem. Prehrám si to celé pekne a pomaly.

Otočím sa aby som videla kto je ten chalan, ten Maťov kamarát. Je pomerne vyšší ako ja, krásne zeleno-hnedé oči mu na slnku žiaria a jeho hnedé vlasy majú skôr taký, ako to opísať, karamelový nádych. No počkať! Vysoký, moja hlava by spočívala presne na jeho hrudi. ZELENO-HNEDÉ oči, KARAMELOVOHNEDÉ vlasy. Och môj bože NIE!

„RIŠO?!“ skríkla som. Mojim telom sa prelial studený, priam až ľadový pot. Moja tvár pripomínala asi človeka po prekonanom infarkte, ktorý bol nasledovaný šokom. „Mia? Ahoj som rád že ťa vidím.“ Podišiel ku mne a pevne ma objal. Stojím tam nehybne, priklincovaná ku zemi. „Takže vás asi predstavovať ani nemusím.“ Prehodí len tak medzi rečou Maťo a poškriabe sa na hlave. „Mia. Tak ty poznáš aj jeho? Tak toto je na mňa veľa.“ Smeje sa Mel a vyzerá dostatočne pobavene. „Mel? Pôjdeš so mnou na WC?“ vyčarím falošný úsmev ako sú falošné prsia Pamely Andersonovej, schmatnem ju za ruku a vlečiem cez kúpalisko. Zastavím pri lavičke, sadnem si na ňu a hlavu položím do dlane. „Nechcela si ísť na WC?“ „Nie. Stačí aj tu.“ pozriem na ňu celá zúbožená. „Vieš kto to je?“ „Áno Maťov kamoš a?“ „Je podľa teba pekný?“ „Áno.“ „Má dobré telo?“ „Áno.“ Mel odpovedá jednoslovne. Zdá sa mi, že je mimo z toho že sme s takými fešákmi práve my dve. „Pamätáš na tu žúrku?“ „Áno.“ „Pamätáš ako som s niekým tancovala?“ „Áno.“ „Bozkávali sme sa?“ „Áno a ešte ako.“ „Odišla som s nim však?“ „Áno.“ „Tak ten chalan je ON! Rišo.“ „Áno.... ČO?!“ asi som ju poriadne zaskočila. Vyzerá presne ako ja, po infarkte s nasledovaním šoku, keď v tom. Ústa sa jej roztiahli do veľkého úsmevu, zaiskrili jej oči a s nádejou v hlase mi povedala : „Ale veď to je skvelé. Dve naj kamošky budú chodiť s dvoma naj kamošmi. Mia, veď to bude super.“ Celá natešená ma objala, aj keď asi nepochopila, že ja žiadny vzťah nechcem. Až teraz mi zaznela odpoveď na jednu z mojich otázok. Takže ja som sa s NÍM bozkávala? BOŽE! A ani to si nepamätám. „Mel vráťme sa teda ku nim, nech si nemyslia že sme im zdrhli. A nechcem žiadneho chalana jasne? A hlavne nie Riša! Aspoň teraz nie.“

Po návrate ku chalanom sme si všimli že všetky svoje veci presunuli ku nám, vraj aby sme neboli od seba tak ďaleko. Keď sa na mňa Rišo pozrel, zahanbene som sklonila hlavu. Melany sa s Maťom niekde stratila a ja som tu s NÍM sama. „Myslel som že ťa už neuvidím.“ Usmial sa na mňa a chcel ma ešte raz objať. Odsunula som sa od neho s vetou : „Tak tu ma máš. Idem sa prezliecť ak ti to nebude vadiť.“ Pochopil, prikývol a už aj mizol ku bazénu. Ale treba uznať, telo má fakt dosť dobré. Mia! Preber sa! Očami blúdim po kúpalisku keď uvidím... MEL! Sedí s Maťom na lavičke a intenzívne sa spolu rozprávajú. Zrazu sa k sebe nahli a ... Pobozkali sa. Štipnem sa do ruky a pevne dúfam že sa mi to iba zdá. NEZDALO!

 Blog
Komentuj
 fotka
luna13  12. 2. 2011 21:40
juhú.....super teším sa na ďaľšiu časť
 fotka
stuntbiker  13. 2. 2011 20:42
tak isto sa tesim na dalsie casti

(tato bola nejaka kratsia )

..kvak..
 fotka
liliana46  13. 2. 2011 20:47
ja viem prepac... ale tak mi to vyslo
 fotka
octoberbutterfly  26. 2. 2011 15:29
kedy už bude dalsia?? dlho si nepisala :/
 fotka
liliana46  5. 3. 2011 11:53
neviem zatial... mám taky mierny výpadok ... ospravedlňujem sa
Napíš svoj komentár