6.7.2009
Sedím na posteli a zrazu sa pri mne zastaví Maťo. Pozrie sa na mňa tými svojimi modrými očami, upraví si ofinku z čiernych vlasov ktorá mu padá na pravé oko a usmeje sa na mňa. Podíde ku mne a objíme ma. Nechám ho, no v tom si uvedomím že mám na sebe len tenkú nočnú košieľku. Zahanbene skloním hlavu, no on mi ju rukou dvihne, zadíva sa mi do očí, ja svoje zavriem, pripravím pery na bozk a... Oblizne mi líce svojím jazykom. Automaticky oči roztvorím a čakalo ma prekvapenie. Zobudila som sa nie na bozk od Maťa, ale na slintavú pusu od Shelly. „Och Shelly! Zlez dole. Vieš aký krásny sen si mi teraz zničila?“ Všetko to bol iba sen. Krásny, romantický a slizký sen.

Vstala som a ešte v polospánku som sa ako-tak dotrepala do kuchyne kde som si sadla za stôl, ruku som si naň položila aby som udržala hlavu hore, pretože inak by mi určite padla na tvrdé drevo. „Dobré ráno princezná. Tak čo máš v pláne na dnes?“ pýtal sa ma tatino keď vchádza do kuchyne a popri tom mi vlepí pusu na čelo. „Oci? Mamina je už v robote však?“ „Jasné že je. Prečo sa pýtaš?“ „Vieš že mi dala zaracha a ja by som sa dnes mala stretnúť s Melany kvôli niečomu vážnemu.“ Zaklamala som mu ale len tak málinko. Nemám mu vo zvyku klamať. No tatino sa rýchlo chytil a jednoducho na to odsekol že mama nemá právo ma oberať o prázdniny, že nech len idem a on jej potom povie že som šla do obchodu alebo keď bude mudrovať tak jej to (ako vysvetlil so smiechom) vysvetlí “ručne stručne“. Zasmiala som sa, vzala som si na raňajky cereálie a ockovi som povedala že obedovať budem v meste s Melany. Jednoducho to pochopil a dal mi niekoľko eur na jedlo.

Netrpezlivo vyčkávam kým odbije pol tretej, aby som mohla vyraziť do Pub Café. Zatiaľ si píšem na CHATE s Maťom a cítim sa veľmi dobre. Sem tam mi pípne SMS od Riša tak na ňu odpíšem. A už by som sa mala poobliekať veď už sú tri hodiny a o štvrtej sa mám stretnúť s Melany a „pánom božským“ pred Pub-om. Kým sa vytrepem von z domu, tak to bude trvať. Oblečiem na seba prosté hawai kraťasy, bielo-ružové tričko bez ramienok, vlasy si vyčešem do konského chvosta a na oči nasadím moje EXTRA nové okuliare s bielym rámom v štýle mucha CC. Pery potriem jahodovým leskom značky Miss sporty, posledný pohľad do zrkadla, posledná myšlienka. „Dnes Mia je z teba kočka,“ a môžem vyraziť za Mel.

Pri mojej pomalej chôdzi ku vchodu Pub Café som zbadala jedného chalana a hneď mi bolo jasné že je to ON. „Maťo.“ Vykríkla som a pridala do kroku. „Jééj ahoj Mia. Ako sa máš? Nečakal som že ťa tu stretnem. Bohovsky ti to sekne.“ „Ďakujem aj tebe,“ usmiala som sa „No mám sa celkom fajn čo ty?“ Objala som ho na znak pozdravu, aby si chudák nemyslel že sa ho bojím. „Celkom sa to dá.“ Tak sme tam stáli a kecali, zabudli sme na čas, ktorý tak rýchlo zbehol. „Ehem...Čaute neruším vás náhodou?“ zaznel nám akýsi povedomý hlas za chrbtom. Otočíme sa. Pred nami stojí akosi zaskočená Melánia ale vyzerá naozaj skvele. Má na sebe krátku bielu minisukňu s čiernym lemovaným okrajom, tričko bez ramienok, na nohách krásne čierne sandále potiahnuté striebornými nitkami na vysokých opätkoch vzhľadom na jej pomerne nízku postavu. Krásne čierne vlasy mala mierne natočené do jemných vlniek, čierne okuliare mala nasadené na hlave tak, aby plnili zároveň úlohu čelenky. Dokonalé zelené oči mala zvýraznené čiernou riasenkou, ktorá jej nadvihla mihalnice a krásne ich aj zatočila, takže vyzerali byť dlhšie ako obvykle a na viečkach mala jemnú, tenkú čiaru potiahnutú čiernou očnou linkou. Mel je od prírody krásna ale teraz vyzerala ako bohyňa, zatiaľ čo ja som bola pripravená ísť sa skryť niekam do jej tieňu. Ako sa mi zdá nepremerala som si ju len ja, ale so značným záujmom aj Maťo a zborovo sme jej so značným obdivom a ja aj s riadnou štipkou závisti odpovedali „Melany ahoj.“ „Vy sa poznáte?“ položí Mel otázku, ktorá zrejme smerovala mne a Maťovi. Až teraz mi svitlo. PEBOHA! Maťo je ten “pán božský“ o ktorom mi Mel tak básnila. Mel podišla ku mne a vrúcne ma objala. V tú krátku chvíľu som zacítila jej obľúbený parfum forbidden rose od Avril Lavigne. „No hej poznáme sa z výbehu pre psov.“ uchechtol sa Maťo. „No.. Tak teda ideme na to latte alebo nie?“ zasmiala sa Melany. Tak sme tam sedeli, rozprávali sme sa popritom oni popíjali kávu a ja ako inak teplý čajík Lipton. Zrazu sa Mel postavila, ospravedlnila nás a vzala ma so sebou na WC.

„To je teda kúsok však Mia?“ vraví celá natešená. „No, to teda je. Takže snažíš sa ho uloviť? Ja vás teda nechám osamote súhlasíš?“ podám jej tento návrh síce sa mi ani nepozdáva to, čo som práve navrhla. „Jééj to by si pre mňa spravila?“ „Jasné veď si moja naj kamoška.“ Objímem ju a posnažím sa o úsmev. Poberáme sa späť ku nášmu stolu. „Tak a sme späť.“ Usmeje sa Melany na Maťa tým najkrajším úsmevom ktorý dokáže vyčariť. Nenápadne schmatnem mobil a pozriem na mobil. „Och to je už toľko hodín? Tak ja idem. Majte sa.“ A rýchlosťou svetla som sa vyparila preč aby som nevidela ako Mel ho bude baliť. Cestou domov si predstavujem scénu ako spolu už chodia. Priznávam... Trhá mi to srdce.

 Blog
Komentuj
 fotka
stuntbiker  28. 1. 2011 16:28
10/10

..kvak..
 fotka
christopher7  28. 1. 2011 17:24
Je to super pokracuj .
 fotka
liliana46  28. 1. 2011 18:24
dikiii
 fotka
luna13  28. 1. 2011 21:26
parádne...ako inak
Napíš svoj komentár