5.7.2009
Ach ten včerajšok... No vrátim sa k tomu, kde som skončila.. Ako náhle som prišla domov vypočula som si zrejme nekonečné vysvetľovanie prečo je alkohol zlý, a tak isto aj cigarety, že vedia že už som na to dosť stará veď o chvíľku budem dospelá ale zaznela aj tá známa veta : KÝM BÝVAŠ POD MOJOU STRECHOU... a tú nasledovala ďalšia veta, ktorú už tak často používať nebudú : POKIAĽ TI NIE JE OSEMNÁSŤ BUDEŠ POČÚVAŤ ČO TI VRAVÍM. Na všetko som im odpovedala: „Áno, máte pravdu.. Dobre už nebudem.. Áno posledný krát...“ a proste som povedala všetko čo chceli počuť... Potom som počúvala o Zuzkinom Adamkovi že aký je krásny, aký je sladký, aké má malé prstíky... A ešte mi stihli povedať že mám zaracha na žúrky a podobne a dnes sa už von nedostanem a keď som sa ohradila že musím ísť so Shelly, mama ma jednoducho odbila tým, že s ňou pôjde ocko.

Keď som sa konečne dostala do izby zapla som si PC a vletela automaticky na CHAT. Akási nová správa, tak čo, kliknem na ňu nech viem kto mi písal, kto sa nudí. No po otvorení mi skoro oči vypadli. Správu som si prečítala päť krát aby som verila tomu čo čítam.
Mathew45: Ahoj Mia. Ako sa máš? Našiel som ti ťa podľa toho nicku čo si mi dala. Kedy ideš von so svojou “neposednicou“?? hehe... Rád by som sa pridal ak by ti to nevadilo odpíš ak budeš mať záujem a čas.. papa Maťo

Ach ja hádam len snívam. Štipnem sa do jednej ruky a nič.. Takže predsa som len hore a nespím. Odpíšem mu? Asi by som mala... Predsa len ja som mu dala ten môj nick a on napísal a slušnosť káže... A čo ja tu trepem o slušnosti?? Veď on je taký sexy že jemu by som odpísala aj keby mi napísal úplné nezmysli...
Z.Mia: Jéj ahoj Maťo. Myslela som že nenapíšeš ... Dnes nemôžem ale zajtra by sa dalo ísť kedže mám dnes na celý deň zaracha a so Shelly ide von môj tatino ale mám sa aj napriek tomu celkom dobre a čo ty?

Správu odošlem ale on už nie je prihlásený.. Zavibroval mi telefón.. Ach zabudla som zapnúť zvuky a mám dve prijaté správy a práve keď sa chystám si ich prečítať niekto mi volá.. Začínam sa cítiť ako ústredňa. Tak to teda po dlhšom vyzváňaní zodvihnem a poučená nedávnou situáciou som sa ozvala len : „Prosím?“ „No ahoj Mia. Kde toľko trčíš? Mali sme sa stretnúť v kaviarni.“ Je to Mel, tak to mi odľahlo. „Och moja prepáč mi to, ale mám na dnes zakázané ísť von. Vieš, naši prišli na to, že počas ich neprítomnosti som nesedela doma na zadku a poctivo nečakala kedy sa im uráči prísť. Ale čo takto zajtra? Hádam by sa to už dalo nie?“ „Vieš čo Mia? Máš šťastie že ťa mám rada, inak by som ti na to nekývla. Tak sa teda vidíme zajtra o štvrtej v Pub Café môže byť?“ oznámila mi, aj keď s takým menším podtónom hnevu, ale cítila som že sa usmiala. „Jasné platí, tak teda zajtra. Ahoj“ „Tak teda ahoj Mia.“ A než stačila zložiť ešte stihla niečo povedať: „Zajtra ťa zoznámim s mojím kamarátom, ktorý sa mi veľmi páči. Tak papa.“ A jednoducho bez čakania na moju odpoveď zložila. No tak to som teda vážne zvedavá kto sa jej to môže tak páčiť. Veď Melany, ktorú ja poznám je strašne vyberavá a to nielen v jedle, ale aj v chalanoch. Tak ja som teda ostala prihlásená ešte na CHATE a popri tom som behala po stránkach a pozerala som aké zaujímavosti sa dejú. Zrazu mi prišla správa. Čakala som a ani som sa nemýlila. Písal mi Maťo.

Mathew45: Ach Mia. Zaujímavé meno môžem vedieť ako ti to napadlo?
Z.Mia: Vieš že kamaráti ma volajú Mia a to Z vpredu je iniciála môjho priezviska.
Mathew45: Tak to by mi vážne nenapadlo. Ty si proste šikulka ... Tak a mám sa celkom dobre
Z.Mia: Ach tak teda ďakujem za tú pochvalu ohľadom mojej šikovnosti ... A čo sa týka zajtrajška nemôžem ísť prepáč sľúbila som kamarátke že s ňou pôjdem von... Mathew45: Ech.. To nevadí.. Aj ja som ti chcel akurát napísať že zajtra idem s kamarátkou náhoda však? Dlho sme sa nevideli...

A tak som s Maťom prepísala celú noc... Rozlúčili sme sa niekedy až o pol druhej ráno, ale pravdupovediac sa nám ani lúčiť veľmi nechcelo. Veľmi dobre som si s ním porozumela. A zdá sa mi, že sme sa nejako zblížili spolu. Viem že sa poznáme len krátko, ale predsa mi je bližší ako nejaký chalan zo žúrky, ktorý sa už dosť dlho nevie ozvať. A ja mu písať nebudem. Nebudem sa mu vtierať ako to robia niektorí ľudia. Práve pozerám na mobil a na sms-ky, ktoré som si neprečítala ešte stále po telefonáte s Melany. Ale najprv idem do kúpeľne, učešem sa, umyjem sa, prezlečiem sa a zaleziem pod teplý paplónik. Schmatnem mobil a otváram prvú. Ou, tak tá je od Riša.
AHOJ MIA. PREPÁČ ŽE SOM SA NEOZVAL ALE NEMAL SOM UŽ KREDIT. AKO SA MI MÁŠ? TAK ČO? NAŠLA BY SI SI NA MŇA TEN ČAS? MOŽNO SA TI UŽ ZDÁM OTRAVNÝ, ALE CHCEM VEDIEŤ NA ČOM SOM. PO TEJ ŽÚRKE ŤA HROZNE TÚŽIM VIDIEŤ. A AK ŤA OTRAVUJEM TAK MI TO PREPÁČ. TAK PAPA RIŠO...


Bože veď on si myslí že ma otravuje. Ako málinko by spomaliť mohol a nie tak hŕŕ hŕŕ na mňa. Ale že je zlatý to sa musí priznať. A tu mám ešte jednu správu tiež od Riša.

TAK MIA... VIDÍM ŽE OTRAVUJEM TAK PREPÁČ... SOM RÁD ŽE SOM ŤA SPOZNAL.. PAPA RIŠO.

Tak toto nie... čo mu mám napísať? Asi to všetko zhrniem do jednej sms. Alebo mu mám radšej zvolať? Radšej mu teda napíšem.
AHOJ RIŠKO. NIE VEOTRAVUJEŠ MA VÁŽNE SI ZLATÝ PODĽA MŇA ALE IDEŠ NA MŇA AKOSI PRIRÝCHLO. ČO TAKTO UBRAŤ A NEPÍSAŤ NIČ TAKÉ, ČÍM BALÍŠ BABY? NEVIEM SÍCE ČO SA NA TEJ ŽÚRKE STALO, ALE NECHCEM NIČ VÁŽNEHO. HODIL BY SA MI KAMARÁT. ... MIA...
PS: ČAS SI CEZ TÝŽDEŇ HÁDAM AJ NÁJDEM

Odpovede som sa nedočkala a tak som zavolala Melany aby som sa aspoň trošku s ňou vykecala. No na môj telefonát ma odbila vetou : „A ty si normálna ma budiť o druhej ráno len preto aby si sa rozprávala? Vieš o tom že je životu nebezpečné budiť osobu, ktorá sa zajtra chystá oslniť najkrajšieho chalana pod slnkom? Tak teda dobrú noc Mia. Ale keď budem maž kruhy pod očami, tak si ma neželaj!“ a zložila.. Tak ona ma zajtra asi prerazí, mala by som sa modliť nech vstane čerstvá ako rybička. A ja idem zatiaľ rozmýšľať, ako podľa vyberavej Mel vyzerá ten najkrajší chalan pod slnkom, ale stále mysľou zablúdim k Maťovi. Čo sa so mnou pre boha deje?

 Blog
Komentuj
 fotka
luna13  28. 1. 2011 15:26
hm...toto bude ešte zaujímavé
 fotka
liliana46  28. 1. 2011 15:27
stále sa to predlžuje
 fotka
stuntbiker  28. 1. 2011 15:29
velmi velmi pekne citanie len tak dalej je to pekne aj pribehovo aj stylom pisania teda texty a tak

..kvak..
 fotka
liliana46  28. 1. 2011 15:30
@stuntbiker dakujem
 fotka
sandrushiceq  30. 1. 2011 00:18
veľmi dobre sa to číta
Napíš svoj komentár