2.7.2009
Tak a nastal ďalší deň. Zobudela som sa ešte ráno pred siedmou, keďže som si ľahla do postele už o deviatej večer na tú ukrutnú bolesť hlavy. Pozriem na mobil a tam mi blikajú tri prijaté sms-ky. Niekto sa večer zrejme nudil. Priznám sa. Tajne som dúfala, že budú od Riša. Prvá správa mi prišla ešte včera večer o jedenástej, keď som už spala. Písala mi Melany (je to moja spolužiačka). Tak ju teda otvorím a ide sa čítať.

AHOJ MIA. DÚFAM ŽE SI V PORIADKU. VEČER SI ODIŠLA S NEJAKÝM CHALANOM A DOSŤ RÝCHLO SI SA MI VYPARILA Z DOHľADU. PREPÁČ ŽE SA TI OZÝVAM AŽ TERAZ ALE MALA SOM VYBITÝ MOBIL A KEĎ SOM PRIŠLA DOMOV V PODNAPITOM STAVE TAK MI HO MAMA VZALA A VRÁTILA MI HO LEN PRED CHVÍĽKOU. TAK SA MI OZVY ČÍM SKÔR TO LEN BUDE MOŽNÉ ABY SOM VEDELA ŽE SI V POHODE DOBRE MOJA? TAK SA MI TEDA VYSPI PORIADNE. DOBRÚ. ...MEL

"Ach... Mel je proste poklad keď sa o mňa tak bojí. Veru nájsť si dobrých priateľov v tejto dobe je fakt ťažké. Ešte že mám Melany," pomyslela som si a už aj jej odpisujem :

AHOJ MEL. NEMAJ O MŇA STRACH. PRIŠLA SOM V PORIADKU. RODIČIA UŽ SPALI TAK ANI NEVEDIA KEDY SOM PRIšLA ALE UŽ PRED POL TREŤOU RÁNO SOM BOLA DOMA. ĎAKUJEM ZA STAROSTLIVOSŤ ... A INAK DOBRÉ RÁNKO. MIA

Správa odoslaná. Akurát rozmýšlam s akým chalanom som to mohla odísť... Možno s Rišom. Pri tej predstave sa moje ústa roztiahli do veľkého úsmevu. Rozhliadam sa po izbe a tu zbadám papierik na mojom nočnom stolíku. Aj keď nerada, ale predsa sa dvihnem a prečítam si ho. No jasné.. Moja mama si nemohla odpustiť to, aby mi skoro ráno nevliezla do izby aj s jej povestným odkazom. Tak ho teda znechutene dvihnem roztvorím a čítam čo tá otravná žena zase chce.

Mia. Išli sme za tetouu Zuzkou a za malým Adamkom. Keď prídeme domov tak sa porozprávame. keby si niečo potrebovala prezvoň mi a ja ti zavolám.

Tak ako inak... Mohla som to čakať.. "Moja drahá mamička sa môjho telefonátu nedočká, keďže sa jej lení dobyť mi kredit a to už nemám ani na prezvonenie." Poviem si sama pre seba a pristihnem sa ako sa škodoradostne usmievam. Len dúfam že mama nievie o mojej nočnej akcii. Vravela som síce že idem len do mesta s partiou a že do polnoci sa vrátim, ale nakoľko išla aj s otcou ma svojou sestrou Zuzkou do pôrodnice a nechceli ju nechať po pôrode a aj počas neho samú tak tam zostali na noc, vrátili sa niekedy po tretej ráno a ja som už bola síce doma, ale ani to by si asi nevšimli, pretože boli veľmi unavený. No kto by takú príležitosť nevyužil. No a čo? veď už mám 17 rokov a o chvíľku budem oslavovať 18. narodeniny. Nech si zvykajú že nebudem stále to poslušné dievčatko čo stále sedí poslušne doma na zadku.

Tak sa vraciam k ďalším sms-kám. "Tak táto bude od Riša." Omyl. Bola to správa od operátora o neprijatých hovoroch. No jasné zase Melany zabudla že na noc si mobil vypínam. A vo veľkom očakávaní otvorím poslednú. Tak ma teda Rišo nesklamal. Tá posledná je od neho. Otvorím ju, začnem čítať a srdce mi šialene poskočí.

AHOJ MIA. VIEM ŽE UŽ URČITE SPINKÁŠ, ALE LEN BY SOM RÁD VEDEL TVOJU ODPOVEĎ. NÁJDEŠ SI NA MňA CEZ TÝŽDEŇ ČAS?FAKT BY SOM ŤA RÁD VIDEL. A ASI SI TO NEPAMÄTÁŠ, ALE Z TEJ ŽÚRKY SOM ŤA NIESOL DOMOV. tAK SA MI OZVY KEĎ BUDEŠ MAŤ ČAS.
PS: NEVRAVEL SOM TI ŽE NA TEJ ŽÚRKE SI VYZERALA FAKT OČARUJÚCO? AK NIE, TAK TI TO VRAVÍM TERAZ ... RIŠO

On je taký zlatý... Ale zdá sa mi že na mňa ide akosi rýchlo. No nič. Tak ja sa idem poumývať a upraviť sa, aby som šla s tou chuderkou Shelly von. Včera som s ňou bola len na krátkej prechádzke. Dnes ju musím už poriadne vyvenčiť.

 Blog
Komentuj
 fotka
liliana46  27. 1. 2011 17:11
ospravedlnujem sa za chyby
 fotka
luna13  27. 1. 2011 17:15
jee...krásne
 fotka
liliana46  27. 1. 2011 17:19
juj dakujem ti
 fotka
stuntbiker  27. 1. 2011 18:05
tesim sa na dalsiu cast

(z chyb si nic nerob to robime kazdy aj ja na nete nedavam pozor na chyby )

..kvak..
 fotka
fylo  28. 1. 2011 11:23
ako som to čítal, tak si hovorím, že ti minimálne tú tvrdku v slove dobyť pripomeniem .. ale vidím, že si si ich vedomá



ináč celkom dobre zatiaľ..
Napíš svoj komentár