Sklamanie.Vraj aj to raz pominie.Tak ako sa časom zacelia rany na duši.Ale predstava,že som sa rozhodla nesprávne a už to nemôžem vrátiť mi spôsobuje strašnú bolesť.Vždy som si priala aby nech urobím čokolvek,nemám dôvod ľutovať to.Snažím sa v každom aj na prvý pohľad zlom rozhodnutí nájsť niečo,kvôli čomu malo toto rozhodnutie zmysel.Teraz to však nejde.
Nechcem aby si si myslel,že ti to dávam za vinu.Len ja sama som zodpovedná za svoje zlé kroky,ktoré v živote urobím.A toto bol jeden z nich.
Bežali sme spolu dolu kopcom ako dvaja blázni a držali sme sa za ruky.A ja som verila,že ma nikdy nepustíš.Mýlila som sa.Pustil si ma,ja som zakopla a ty si bežal ďalej.A ja tu teraz sedím na zemi s rozbitým kolenom a bojím sa,že mi nikto nepomôže vstať.Že mi nikto nepovie,že aj napriek môjmu zlému rozhodnutiu mám ešte cenu a nepofúka mi to rozbité koleno.Mama mi ho už nemôže pofúkať,vďaka tebe už totiž nie som malé dievča.
Pozerám sa na seba do zrkadla a snažím sa prísť na to,či malo toto všetko nejaký význam.A teraz už viem,že áno.Tie dve slová MILUJEM ŤA vôbec nič neznamenajú.Je to len prázdna fráza prázdnej lásky.Viem,že ak ma niekto bude naozaj ľúbiť nebude mi hovoriť,že ma miluje a ,že ma vždy bude držať za ruku.Ak ma niekto bude naozaj ľúbiť,nebude k tomu potrebovať slová a hlavne ak spadnem nepobeží ďalej ale mi pomôže vstať.

 Blog
Komentuj
 fotka
ronny  20. 6. 2008 12:32
Moja krasna, co sa stalo?
 fotka
blackline  20. 6. 2008 12:39
krásne napísane
 fotka
janulka3112  20. 6. 2008 13:38
ja verím, že taký sa nájde, len poznáš to staré známe porekadlo "Trpezlivosť ruže prináša?" - verím, že áno... nebolo to zlé rozhodnutie, bolo to dobré rozhodnutie a v tých posledných riadkoch si naozaj zistila, že je tomu tak...



... príde taký, len treba nejaký ten čas na neho počkať, kým sa zobudí a nájde adresu do tvojho srdiečka
 fotka
chillipaprika  6. 7. 2008 18:50
jaj moja,romanticky som sa roztopila ....a ja by som ho na tvojom mieste,nabuduce ked pojde okolo teba a ty budes na zemi,naschvál potkla!
Napíš svoj komentár