„Prepáč, už som to nemohol vydržať. Je nemožné milovať sa s tebou a držať to pod kontrolou.“
„To je v pohode. Mohol by si mi to spraviť pusou?“ (neverili by ste ako sa mužom páči, keď si poviete, čo chcete s istotou, že to dostanete)
„Mohol.“ Skloní sa ku mne, bozkáva ma na slabinách a mňa napadne, článok, ktorý som nedávno čítala.
„Vedel si, že keď si pri orálnom sexe hmkáš prípadne broukáš, žena pociťuje príjemne vibrácie a uspokojenie je o to príjemnejšie?“ Zdvihne hlavu a reaguje presne podľa mojich predstáv.
„Nie, ale rád túto teóriu overím v praxi.“
Zatvorím oči a môj ram-steak si začne pobrukovať. Mmm(kde domov můj, voda hučí po lučinách, bory šumí po skalinách...mmm...) To si robíš prdel. On spustil českú hymnu?! Môj záchvat smiechu sa končí dych berúcim orgazmom. No povedzte, je možné vzdať sa ho?

Sedíme k sebe ako riť na šerbel. Nevídané vyznanie, nemyslíte? No nádherne vystihujúce podstatu nášho... sakra podstatu nášho vzťahu? Ak by ste sedeli vedla mňa nasledovalo by uchechtnutie. Ja a pán dotyčný ram-steak nemáme vzťah. Nie som zástancom tendencie ľudí nálepkovať všetko okolo seba. Ale pre lepšiu predstavu môžeme interakciu medzi mnou a ram-steakom nazvať súboj. Takže môžeme zahodiť predstavy o šťastnom konci a už vôbec vám nedoporučujem čítať nasledujúce riadky s predstavou, že muž je lovec a žena laň. V tejto story zvieram v rukách nabitú brokovnicu ja. Samozrejme môj lov je elegantný a neunáhlený. Pretože je dôležité nezababrať sa od krvi a proces lovenia si užiť. Najlepšie ak obeť ani nepozná, že jej bolo vytrhnuté srdce z hrudi.
Nebudem vás zaťažovať dojemným príbehom a stretnutí dvoch mladých ľudí. Nebolo to stretnutie. Bol to pohľad. Pohľad, ktorý vo vás vzbudí jeden jediný pocit. Túžbu. A vám v hlave vyvstane veta: Chcem! Cíti, že sa okolo neho uzatvára kruh. Napriek tomu sám seba presvedčí, že mu nič nehrozí a že len stretol ďalšiu z mnohých. Omyl. Do davu som nikdy nepatrila. Ďalej je to jednoduché. Necháte ho myslieť si, že je na poľovačke a vyzeráte dobre. Potom sa mu stratíte z dohľadu a keď to najmenej čaká zažije s vami noc, ktorá mu vyrazí dych. Odmlčíte sa, necháte ho zmäteného a vychutnávate si to ako sa nenápadne snaží nahovoriť vás opäť na jednorazovku. Vy však nehráte podľa jeho pravidiel. Trošku málo ignorácie a potom krátky odkaz: Zastav sa u mňa vo štvrtok. Môžeme sa pomilovať.

Už sú to dva mesiace. Dva mesiace čistej roboty. Dva mesiace plné neuveriteľného sexu. Dva mesiace vzrušenia z hry. Musím uznať, že to dalo zabrať. Ram-steak ešte stále robí, čo môže. Ešte stále mi môže vykĺznuť zo siete a poviem vám, ja nerada chodím domov s prázdnou. Napriek tomu sa usmievam. Vy by ste sa snáď nesmiali po noci, ktorou sa niesli vaše slastné vzdychy? Sedem orgazmov. Neverila by som, že je to možné. Hm občas cítim nutkanie nechať si ho. Nestáva sa predsa často aby, citujem svojho kamaráta: „Tě někdo udelal českou státní hymnou“

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár