Sú hrdinami filmového plátna, lámačmi ženských sŕdc v beletrii a ani správna romantická pieseň bez nich nemá šťavu. Každá z nás ich tak dobre pozná a napriek tomu, keď sa nám pripletú do života zrazu si nevieme rady. A aby toho nebolo málo, kurevníci sa zdokonalili, vyvinuli sa, modifikovali sa.
Je dôležité uvedomiť si, že pravý Casanova je gentleman, dokáže zariadiť aby sa žena cítila výnimočná, spraví pre ňu,čo jej na očiach vidí. Rozosmeje ju a nikdy nedovolí aby jeho obeť pochybovala, že je preňho tá jediná. Aférka s takýmto mužom je síce bolestivá, ale každá z nás na ňu spomína s úsmevom na tvári. Nikto nás však nepripravil na modifikovaných kurevníkov.
Sú rozkošní, majú dokonalé telo, zmysel pre humor, sú scestovaní, majú veľa známych a chýba im srdce. Svoju obeť si vyberajú pečlivo aby zapadla do ich albumu priateliek. Zvyčajne sa sústredia na sebavedomé inteligentné ženy, ktoré majú skúsenosť s mužmi, ktorí im padali k nohám. A zrazu pred nimi stojí výzva. Muž, ktorý im na rovinu povie, že ide len o postel. Nič im nesľubuje nič im nedáva. Sú potešené, môže mať ktorúkoľvek, ale vybral si ich. Podvedome tušia, že to bude bolestivé a ponižujúce, ale nechcú si pripustiť, že by zrovna tohto muža neskrotili. A tak sa buď stávajú jeho oficiálnou partnerkou, ktorej si za chrbtom všetci šepkajú ako ju jej milý podvádza alebo sa stanú oživením jeho nudného dlhoročného vzťahu spolu s ďalšími adeptkami.
Mohli by sme povedať, že Casanova by valil oči ako si to títo chlapíci vedia zariadiť. Majú krásne ženy, ktoré im nemôže nič vyčítať, pretože vedeli do čoho išli. Ja osobne s tým však nemôžem súhlasiť, pretože Casanova bol muž, ktorý ženy miloval. Zatial čo novodobí lámači ženských sŕdc milujú len seba.

(ospravedlňujem sa za použitý výraz kurevník, ale občas je nutné pomenovať veci správne a bez okrás )

 Blog
Komentuj
 fotka
johnysheek  7. 12. 2010 20:44
hm..
 fotka
leniny7  7. 12. 2010 22:53
hm?
Napíš svoj komentár