písané na konkretnu prozbu moje drahej Tinky2 ..tak nech sa páči....


Strhla sa, ked počula svoje meno. dvihla hlavu od zošita a pozrela smerom odkial počula volanie. Zamračila sa a ďalej sa venovala písaniu. Nemala ho rada. Neznášala jeho poznámky a prenikavý smiech.
Určite si myslel, že je niekto. Hned ako sa prisťahoval dostal sa do týmu. Tvrdo pracovala na tom aby bola najlepšia. Treningy, odriakania, a uplná kontrola životospravy. A výsledky sa dostavili.
On si však len príde, zabehne a tréner je z neho hotový. Do frasa, ten chalan mal talen. Samozrejme , že sa cítila ohrozená. Doteraz bola miláčikom ona. Nemože povedat , že by nemala talent, ale nie vždy je to len o nom, treba s ním pracovat , rozvíjat ho.
Neznášala ho , že sa celý mesiac fláka, chodí von, neskoro vstáva a na treningu je aj tak najrýchlejší. V duchu dakovala Bohu , že ten chalan nie je dievča, pretože takuto konkurenciu by nezniesla. Bola zázrak školy a on si len tak príde a zhodí ju z tronu.
Nový rekord. Bol rýchlejší ako ona...a to sa stavalo málokedy, vždy bola lepšia ako chalani , aj ked to bolo nad normálne ponímanie a bola na to patrične hrdá.Cítila sa ponížená. Nie ona sa mu nehodí okolo krku ako celá škola. Odmietla pozvanie na večierok a ďalej sa venovala učivu.



Obzrela sa a srdce mu vynechalo jeden úder. Usmial sa na ňu, bola taká nádherná. Ona sa však zamračila a povedala, že na hlúpe večierky nemá čas. Otočila sa a jeho vnútro ochladlo.
Bolá krásna, šikovná ale zároveň taká pýšná a odmeraná. Obdivoval jej techniku a vyrovnanosť. On sa nikdy príliž nezaoberal trenovaním. Vedel , že bol rýchly, že má prirodzený talent a behaval pre radosť a nie koli kariere.
Dnes robil večierok a ona odmietla. niečím ju nahneval? prečo je k nemu odmeraná? Všimol si , že býva veselá v kruhu spolužiačok. No len čo príšlo na neho zdvihla nos a ignorovala ho. Nevedel čím si to zaslúžil. Dokonca sa pred ňou chcel ukázať a dokázať, že nie je žiaden lúzer a zabehol svoj nový rekord. Akoby tým však v jej očiach ešte klesol.
Nevyznal sa v nej no fascinovala ho.Fascinovalo ho , či by bol schopný zmenit ju, jej názor. Nebola ľahko dostupná a jeho vždy naštartovali výzvy.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
sakura53  2. 6. 2009 18:02
pekné páči sa mi t som zvedavá na pokračovanie
 fotka
andy777  3. 6. 2009 21:59
teda takže vieš písat aj veci v ktorých nie je až tak vela poetiky ale viac možno akcie alebo ako to nazvať. pekne, pekne, budem čakat na pokračovanie
 fotka
tinka2  6. 6. 2009 14:33
moja najkrajsejsia teta janka... diakujem
Napíš svoj komentár