uz mi zacina vazne preskakovat. zacala som teraz o pol 12-stej cistit disk.stupid napad.ale zaskocilo ma kolko veci som tu mala len tak nahodou resp. len z chvilkoveho zatemnenia mozgu ale toto k tym zlym casom nepatri..wir stehen hohen los in meine...wir sind das grosse los in meine...deutsch nelubim.ale ich an bolo to obdobie ked som sice bola neustale v kontakte s lukdmi predovsewtkym vselijakymi co mne ako osobe moc nevyhovuje kedze ja mam radsej uplny opak..nj je to na hlavu mam rada klud okolo seba ale hudba mi moze vrestat na cely barak a budem v siedmom nebi.

ta era skoncila vdaka tomu ze so sla k inym ludom pri kt. som verila ze bude dobre ale realita bola pravy opak.zaciatok idealny a po niekolych tyzdnoch to bola takmer kazdy den nejaka kudla v chrbte.ziadne moje vysvetlenie nebolo dostatocne na obhajobu.najlepsie riesenie podla nich bolo padnute na hlavu a nezrealizovatelne v buducnosti..nj vsetci boli gluptaci(nie hlupaci) len ni pozrali vsetku mudrost sveta a zvysok je len odpad co sa im nalepil na topanky. tolko trpkosti ako vtedy bolo v cloveku by nikto neveril ze sa do jedneho zmestia. bozie mlyny (blbost), rovnovaha sveta zaruci ze vsetko to co oni nepravom urobili sa im vsetko vrati.nepotrebujem im zelat zdravotne problemy tie si urobia sami. este stale si nenasli stalu pracovny silu, ani sa necudujem za takych psychickych podmienok ako by mala ta osoba pri nich pracovat tak to by musela byt ritolezec pravej triedy.inac sa im clovek nezavdaci a neterba zabudnut ze sa musi obliekat horsie ako oni tam ale nie priliz pretoze aj to by bol problem. je to na hlavu padnute chore zenske ...

vsetko co by bolo potrebne k pohodovemu zivotu v praci je klud, dostatok prace a inteligentni ludia vokol.

nj pohlad na permanentne uslintaneho chlapa co robi vedla ma nuti aby som sla prec z pohodovej prace. njn musi nastat dalsia zmena a ktovie k comu to pojde..

 Je to možné?
Komentuj
Napíš svoj komentár