osvietilo tak nejak pod vplyvom odporneho pocasia anavstivila som "uzasnu str" ze pokec sa to vola. a ako abvykle som pozrela co sa robi na skle- tam ma zabila otazka 19-rocneho chalana... odporucte mi program na stahovanie music. ok brala by som to pri nejakom malom declule ale nie pri 19-rocnom... ok ideme dalej... ako vzdy ked navstivim tuto str tak pozrieme sa na uzivatelov s fotkami ktori su prihlaseni.. poobzerame si aspon fotky ked inteligence sa tu clovek nikdy nedocka...nikdy aspon ja mam v poslednej dobe take stastie ze vzdy je to nejaky vypatlany clovek s ktorym vedenie rozhovoru o niecom inteligentnejsom je ukoncenie rozhovoru pretoze ten clovek k tomu nema co povedat.ok nikto nie je dokonaly tak sa kazdy zaobera tym co ho obklopuje.. k politika je spinavost aspon teraz ked je tam kto tam je.. uz je to vazne nechutne ako to tam vyzera.. a mnoo veci ma vytaca ako 30 korunovy vyssi pridavok na deti.keby si nekupovali chumacoviny ako su nove 5-milionove auta tak by bolo a par korun viac. vytaca ma skřet robi velke bububu a napokon nic neurobi. ved akobz aj mohol ked neche prist o velkych sponzoro pri dalsich volbach. konecne skratili dobu diagnostikovania deti aby sa deticky mohli co najskor dostat do rodin a to len po tom co bola spisana velika peticia ato si vravia socialna vlada? my myslime na Vas. bulshit. jedine na com im zaelzi je to ich koryto z ktoreho mozu veselo hrabat. ale kto by sa im cudoval ved obcania sa o to nezAUaujimaju-ved koho by zaujimali nestale rozbroje medzi nimi-ok casto je to uz nechutne co na seba vyhrabavaju ale vzdy je to len o kryti si zadku.

och chcela som pisat o inej inteligencii a nie o tomto hneve co ma nalna ked pocuvam spravy.

chcela som pisat o xsexosovixxx na pokeci je to uz vazne fakt sami vypatlany uchyl a nadrzany kojot. to fakt sa tam neda nic robit len prezerat si fotky a citat profily jasne ze tie vyplnene.. niekde som citala ze ak sa checm s niekym zoznamit tak musime nieco dat do obehu aby sme mohli nadviazat rozhovor cez nejaku takuto zoznamku. a ked tam clovek vidi len napis dozvies sa viac tak to je dost ubohe. zistila som ze prifily s takouto vetou okamzite zatvaram-aj ked to bol veeery nice guy.nemienim ho potom vyslychat ci je to clovek ktoreho zaujima to co aj mna a aspon nestracam cas zistovanim veci ktore ma nezaujimaju kedze vo velkej casti mojich experiences su chlapi "stupid" zaujimaju ho primitivnosti (tj moj nazor na tie jeho stupidne otazky)

zapla som si spravy a sla som si urobit veecu tak sa mi prerusila nitka myslienok o uchvatnom sexosovi

btw: preco sa vlastne zaoberam ludskou stupiditou? najskor preto ze ma rozculuje a je to tema ktorej sa asi teraz nepustim... no mna slahne opat o nicom inom nebudem rozpravat a zacnem odsudzovat ludi za to ze sa nezaujimaju o tahsie otazky reality ale len: kam si ist dnes sadnut...

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
nietzsche  25. 6. 2008 09:26
Neviem prečo sa týmto všetkým zaoberáš. Nezmeníš to. Ľudská hlúposť a hrabivosť tu vždy bola, je a bude. Človek už nemá síl sa nad tým všetkým zamýšľať, len rezignovane mávne rukou.

Máš pravdu, tých 30 korún to je obyčajný výsmech.
 fotka
kemuro  15. 7. 2008 17:39
no tak ten prídavok má vážne zmysel.som zvedavý,čo tam vymyslia nabudúce
Napíš svoj komentár