preslo vela casu odkedy som tu nieco napisala. nj casy aj ludia sa pomalicky menia ale obcas sa treba aj vratit a pozriet sa kadial sme to sli a kam sme dospeli.

cas neuveritelne rychlo plynie a clovek si az teraz uvedomil co vsetko mohol ziskat ale nevyuzil prilezitost kvoli strachu, nedovere k ludom a zvyku be alone. oblubila som si facebook-takze to ze tu teraz pisem je vymnimocne pretoze tam si vzdy napism pocity co mam aspon tie uverejnitelne co citaju vsetci mji znamy, tu ich vela nieto a nie su tu taki, aspon myslim, zeby si vo mne mohli citat ako v knihe aj ked mi hovoria ze vo mne je citat velmi jednoduche. hmm, ci je to pravda to nech sa radsej vyjadria oni ja sa posudzovat z tejto str. nemienim.

ako tak cas si ide svojim tempom tak aj ja som sa pod vplyvom sveta rozhodla makat sama na seba, a tak si vsetko vybavujem sama, lietam kade-tade a mam plno starosti a malo casu k zivotu.kto vie-ten vie ze ja domov pridem len kvoli tomu aby sa clovek osprchoval najedol a siel spat a rano odchadzam z bytovky ako prva zatial co takmer vsetci susedia este spia.

single...mnohi ludia, co si vybrali tuto moznost, si vravia ze im to takto vyhovuje..no jasne ze im to vyhovuje kedze predtym sa im rozpadol vztah a boja sa zacat novy a vyhovorka ze ak mam niekoho stretnut tak ho stretnem je obycajna chumacovina.je to len o strachu sa opat otvorit a ta moznost ze clovek bude opat raneny je to vzdy, o tom to vsetko je, moznosti je mnoho a nerata sa s moznostou ze vsetko by mohlo byt aj pekne a tie zle veci sa jednoducho stavaju-nic nie je idealne tak preco by mal byt nejaky vztah ideal. hmm facebook mi poskytuje moznost byt blizko ale zaroven daleko-taku moju palicku vdaka ktorej stuchnem do tej osoby ale nie je to take zeby som ukazala vsetko...f*ck. what am i doing? ...it"s crazy and weird that i"m writing about this right here and right now.i"m busy. kto by mohol vobec uvazovat nad nejakym vztahom ked ma ledva jeden den k zivotu, pocas ktoreho oddychuje aby nabral energiu na dalsi tyzden, zvysok je to len o praci. ale pravda je taka ze i"m in love.a fb mi ukazuje nadej, moznost...bulshit moznost bola a ja sa na to necitila a sanca sla bokom ako riskovat nieco.i think that i"m in love with him an years. i"m confused about him. never mind, nejak bolo nejak bude-tak ako doteraz.dam si nanuk, napustim vanu, pustim muziku a budem oddychovat.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
freestyler01  1. 5. 2009 15:00
nadpis sa mi paci
 fotka
tanecnica002  1. 5. 2009 18:57
suhlasim s tebou
 fotka
antifunebracka  10. 5. 2015 19:26
este raz a pomaly
Napíš svoj komentár