Sla som na vikend na vylet a letela som z ke do PA a spat

okej letela som uz aj predtym ale to bolo len male sportove lietadielko na nejakych 30 minut ale ked aj tento let trval asi 40 minut ale ta vyska ta rychlost tie dalsie krizene kety, tie oblaky pod lietadlom. vyzerali sta vyslahana pena z bielkov. nieco uchvatne... co viac si clovek moze priat, je az neuveritelne ze taky velky a azky ocelovy kolos sa dokaze dostat do vysky 10-, 12-tich kilometrov ... len skoda ze je tam hore taka kosa -51 stupnov. btw pisem o ceste do prahy a spat litadlom boeing 737-700 male lietadielko oproti ostatnym co lietaju vsade po svete ale je uzasne ze taky motor je schopny takej sily ze ten velky kolos sa dokaze dostat zo zeme myslim, ze odteraz budem lietat do prahy ak tam pojdem za par korun spiatocna letenka aj s miestenkou to by som platila rovnaku cenu lista na vlak a trvalo by to nie 40 minut ale vyse 8 hodin trmacania sa. taky pohlad z toho malickeho okienka by mal zazit kazdy clovek nazivo a nielen z filmov.

rada: netreba sa bat lietania, je to to najbezpecnejsia vec co nas moze obklopit, turbulencie su k smiechu slabulinke, co viac dodat treba skusit a uzit si svojich par minut letu nad oblakmi so slnkom vpredu, slnecnymi okuliarmi a fotakom.

PS: to peklo je moja praca kde sa nudim a druhe peklo je moja despoticka starsia sestra ktoru zboznujem aj napriek tomu aka je odporna niekedy)

 Blog
Komentuj
 fotka
pawlo  21. 6. 2008 22:55
Máš pravdu že letecká doprava je najbezpečnejšia no predsa sa stávajú obrovské nehody ale ak si vezmeme do úvahy koľko ľudí zomrie denne na cestách tak je to číslo zanedbatelné
Napíš svoj komentár