Vcera resp. predvcerom ale napokon je to jedno ze kedy, som nasla vetu: "Nemat ciel, je ako mat zosit, no nemat pier."

Niekedy mam pocit ze zijem len rok ci dva a zvysok bola len pasivne prijimana realita.

*prave sa mi spustila ewa a nejak mi chodia rozne myslienky spred roka co som prezivala*

...proc jak zapadlej kram, citit se mam?...
...dal jak meni se cas poslouchlam hlas co rika....

why i'm so stupid ked stretnem nejakeho chlapa. zeby to bolo tym ze jednoducho mam rada vyzvy a nemam rada ked sa mi len nieco polozi na stol a nech si to vezmem.je to priliz jednoduche a tym padom je to pre mna nezaujimave, kedze sa o to nemusim snazit.
no ale budiz.bolo.... bolo...chvalabohu uz je to prec aj ked je to krute ale ked niekto nieco chce tak sa o to predsa musi aj snazit a nielen ze sa ozve a ospravedlni co urobil pred 3-ma mesiacnmi. akoze sorry no ale zralo ma to pred tymi troma mesiacmi a ja som sa za ten cas posunula dalej a ked sa teraz ospravedlnil tak bolo to divne cela rozklepana som sa hrala na tu drsnu tvrdu holku ktoru ludia co ma nepoznaju poznaju.
ako sa vyjadril jeden moj kamarat-ty sa mi vidis sta skala ktorou nic neotrasie. resp. ked mi povedal Ty vobec nie si komplikovana.

v prvej veci sa strasne mylil ale teraz som si uvedomila ze v tej druhej veci mal neuveritelnu pravdu.ja nie som komplikovana mna treba len spoznat a poznat moje potreby a moje sposoby riesenia roznych situacii.

sice bolo pekne vediet ze niekto si ta privlastni a neda ta nikomu ked na teba pozrie niekto iny ale na druhej strane pyat sa ci sa moze ist ozrat len kvoli tomu aby vyzeral v mojich ociach tak ako aj predtym-cize dobre a uzasne a povazovala by som ho za bezchybneho

no tak vylet ven.... jako suprmen

kdybych nebyl debil, tak bych jsem .... (dopln podla vlastneho uvazenia)

bohatstvo preco mam vzdy plno kratkych myslienok a ked ich idem konecne napisat tu tak vzdy ma nieco prerusi a musim koncit skor ako som vlastne chcela. asi sa budem musiet vratit k papieru kde pisem dovtedy pokial vladzema pokial ma neprerusi nejaka zavazna vec.

btw. mozno sa prestahujem z kosic do prahy kvoli pratete.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár