s malym casovym oneskorenim kvoli nervoznemu sefovi a naslednej navsteve vsetkych shopov v meste, kedze 2 dni som bez nasich,dodavam svoje myslienky medzi svoje uchvatne blogy

nj obednajsia prestavka a kde som ja? no predsa za compom na birdzi hned som sa supla na webky a tam mi do oci buchol nazov jedneho blogu....get out from my eyes,from my mind or stay with me and be mine.... hned som si spomenula na uchvatny song get out of my life now momentalne netusim ze od koho ale viem ze to mam pri nejakom soundtracku.

nj az po piatich minutach hladania (kvoliu sefke co mi stale chodila okolo stola) som to napokon nasla.je to od Paula Oakenfolda z filmu Swordfish.


get out..., get out..., get out...... ako rada by som sa rozdelila na dve casti, nech mam pokoj.mam chut znicit tu cast svojej duse co si vravi sentimentalna respektive ta s ruzovymi okuliarmi, ta co vzdy vyhra v boji proti rozumu a realite.ta, co nikdy nepocuvne dobru radu a veselo ignoruje cervene svetielko v hlave znamenajuce POZOR.chcem dostat tu hnusnu cast svojho emocionalneo ja do horucich pekiel kam patri, kvoli vsetkym problemom co mi sposobuje.


zda sa ze som nepoucitelna, zakazdym robim tu istu chybu a stale si myslim ze uz ju opakovat nebudem.ale je tiez pravda, ze sa aj sama ucim, aj ked tie chyby, ktore teraz robim su mensie ale stale su a emocionalne dost velke.nj dalsi clovek co slecnu laurus vyuzil a ona sla do teplych krajin.

ale na druhej strane si mozem povedat ze bol to debil, tak ako som ho spoznala, tak aj teraz mozem povedat, ze je to debil s kludnym svedomim a s tym ze neklamem, ked si toto o nom myslim a nebojim sa mu to povedat do ksichtu.ved uz som mu to aj povedala a nie raz aj ked predtym to bolo myslene zo zartu ale ja neviem ako ale mna vedia chlapi strasne vytacat.myslim ze to bude ich logikou ......no ale ja z nich nemozem to je take chore,obcas.


poznam jedneho chlapa, no vtierka vo velkom.mysli si ze je najsexi chlap co existuje a ktory si mysli ze kazda je z neho na makko a ze ona moze byt rada ked zavola respektve ked napise sms.no ci pana.take typy milujem. :! minule mi volal a ja som bola na uchvatnej chate a akurat som sa bavila s jednou holkou a pozriem sa na displej a ono mi to vola, no ta super , otrava ma ide otravovat. ceeeely rozhovor som ho sprdavala aky je debil ked nepochopil vetu ktoru som mu predtym napisala (citujem sa:sorry ale nevyhovuje mi to zeby sme sa mali stretnut vtedyavtedy) no ta ci boze, ja neviem ci mu nedochadza alebo ja sa nejak zle vyjadrujem ale vono ma to permanentne otravuje "inteligentnymi" otazkami typu, aky pouzivas vibrator aky ho mas velky a kde si ho odkladas, no ci boze akokeby neboli aj ine veci na svete len ta jedna.s tymto ma vazne otravuje a zerie mi nervy.

popravde teraz mam naadu taku zeby som ho aj niekam poslala ale ja sa vyjadrujem slusne bohuzial



GET OUT OF MY LIFE NOW.......

tieto slova by som rada venovala osobe co si ich vazne zasluzi pretoze ja nie som hracka s ktorou sa moze niekto hrat.a ked uz sa hrame, tak to povieme aspon rovno do ksichtu a nie ze vo velkom ignorujeme osoby.no ale dobre, aj o tom to je nj firma v ktorej maka ho naucila peknym veciam to sa musi uznat.

PS:ja viem ze je to vsetko len v mojej hlave a pokial ja nebudem schopna ho odtial dostat tak je to na piiiip.
btw mam strasnu robotu momentalne hladam jeden odprony notas ktory ma v sebe paralelny port alebo sa tiez nazyva IEEE1284, ja tu osobu co si ho objednala asi roztrham v zuboch lebo taky notas aky chce tak je taky biedny ze pochybujem ze jej pojde nejaky prgm, ked tam bude mat nainstalovanu vistu.a USB kabel pouzivat nechce.no ci boze ja ju zadusim no ale aj o takychto ludoch je zivot aspon sa odreagujem od chlapa ktoreho mam v hlave a nemyslim tu vtierku-no to by este tak bolo aby som ja myslela na takeho primitiva, co ho sama viem sprdnut tak, ze ani nie je schopny reagovat na tu moju debilne primitivnu poznamku.

ked si to clovek uvedomi,tak to je na tom on strasne biedne ked mna nevie sprdnut.a mna je take lahke sprdnut.ci boze STROFA KATA, STROFA KATA, ...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár